• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2020

15:46

OTKLONJENE SVE DILEME! Evo da li Zvezda dobija najveće zimsko pojačanje

Crvena zvezda

OTKLONJENE SVE DILEME! Evo da li Zvezda dobija najveće zimsko pojačanje

Podeli vest

Sportski direktor Bajer Leverkuzena legendarni Rudi Feler poručio je da ne postoji ni najmanja šansa da Aleksandar Dragović u januaru pojača Crvenu zvezdu

Reprezentativcu Austrije ugovor sa "farmaceutima" ističe po završetku sezone i on bi moćda mogao na leto da stigne na "Marakanu", ali pre toga nikako.

Dragovićev odlazak apsolutno više nije tema. I on to zna. Potrebni su nam svi igrači koje imamo, posebno u februaru i martu - rekao je Feler.

Foto: Reuters

Aleksandar Dragović

Dragovićev status se promenio poslednjih nedelja kada je od marginalizovanog igrača postao stub odbrane.

Bio je među najzaslužnijima za naše dobre rezultate - dodao je legendarni Nemac.

Bajer Leverkuzen u Bundesligi zauzima drugu poziciju posle 13 kola, sa dva boda manje od Bajerna, a u šesnaestini finala Lige Evrope će odmeriti snage sa Jang Bojsom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki 61

pre 3 godine

Najavljivan je kao bomba na Marakani. Na kraju ni petarda neće biti.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija