• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2021

11:34

STIŽE NOVI CENTAR! On je želja Dejana Radonjića!

Crvena zvezda

STIŽE NOVI CENTAR! On je želja Dejana Radonjića!

Podeli vest

Posle suspenzije Džonija O’Brajanta, postoji mogućnost da Crvena zvezda dovede novog cetra, dobro poznato lice.

Prema navodima B92.net Crvena zvezda, a pre svega Dejan Radonjić kontaktirao je Vladimira Štimca koji je bez angažmana.

Nekadašnji reprezentativac Srbije slobodan je na tržištu već nekoliko nedelja, od odlaska iz Kine, i na povratku na Mali Kalemegdan insistira trener Dejan Radonjić.

Trenutno postoje određene "kočnice" u pregovorima dve strane, finsijske pre svega, ali postoje šanse da se sklopi dogovor i Štimac četvrti put obuče dres kluba čiji je veliki navijač.

Foto: Starsportphoto

Vladimir štimac

Štimac je baš prošlog leta otišao iz Zvezde jer nije video svoju ulogu kod novog trenera Saše Obradovića, ali po povratku Radonjića mnogo toga se izmenilo, a poznato je da su dobro sarađivali u jednoj od najboljih sezona Zvezde u istoriji kluba (2015/2016).

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija