• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2021

12:00 >> 14:36

REVIJA LEPIH GOLOVA U NOVOM PAZARU! Zvezda pobedom počela prolećni deo sezone /VIDEO/

Crvena zvezda

REVIJA LEPIH GOLOVA U NOVOM PAZARU! Zvezda pobedom počela prolećni deo sezone /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Novi Pazar u gostima rezultatom 3:1 u okviru 20. kola Superlige Srbije

Šampion Srbije je slavio golovima Milana Rodića, Milana Pavkova i Mirka Ivanića, dok je jedini pogodak za domaći tim postigao Abdulaje Sise.

Crveno-beli su poveli na samom startu meča, pošto je Rodić već u drugom minutu posle kornera koji je izveo El Fardu Ben najbolje reagovao u kaznenom prostoru domaćina i poslao je loptu u mrežu.

Samo tri minuta kasnije su gosti tražili penal pošto je lopta u ruku pogodila Vahida Zimonjića, ali je Danilo Grujić ostao nem. Do kraja poluvremena su crveno-beli još jednom tražili penal, kada je Ivanić oboren u šesnaestercu, ali opet nije bilo najstrože kazne.

Drugo poluvreme je golom otvorio Milan Pavkov koji je u 52. minutu udvostručio prednost beogradskog tima posle dobrog prodora Ivanića. Međutim, pet minuta kasnije je Sise fenomenalnim udarcem glavom smanjio na 2:1.

Ipak, Pazarci nisu imali snage da se totalno vrate u meč, pa je konačan rezultat postavio Mirko Ivanić sjajnim golom iz voleja sa 20 metara u 76. minutu susreta.

Ovom pobedom Crvena zvezda se ponovo vratila na 'plus devet' u odnosu na Partizan, dok su Pazarci ostali prvi iznad crte koja označava zonu ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Novi Pazar - Crvena zvezda 1:3 (0:1)

/Sise 57 - Rodić 2, Pavkov 52, Ivanić 76/

STADION: Gradski stadion (Novi Pazar)

SUDIJA: Danilo Grujić

NOVI PAZAR: Drobnjak - Zimonjić, Trtovac, Kojić, Vlajković - Islamović, Sise (od 74. Delimeđac) - Stoiljković (od 85. Gigić), Mijić (od 85. Hadžibulić), Tomić - Aganspahić (od 68. Drgautinović). Trener: Radoslav Batak.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Rodić - Sanogo (od 46. Petrović), Nikolić (od 73. Kanga) - Ben, Ivanić (od 79. Degenek), Gavrić (od 46. Vukanović) - Pavkov (od 89. Krstović). Trener: Dejan Stanković.

UŽIVO

Kraj meča! Crvena zvezda je slavila rezultatom 3:1!

90. minut - Igraće se još tri minuta.

89. minut - Nikola Krstović menja Pavkova.

88. minut - Šutirao je Ben, ali preko gola.

81. minut - Žuti karton je zaradio Njegoš Petrović.

79. minut - Iz igre izlazi upravo Ivanić, a menja ga Degenek.

76. minut - GOOOOL! Mirko Ivanić daje gol za 3:1! Bivši reprezentativac Crne Gore je postigao svoj osmi gol u Superligi ove sezone iz voleja sa 20 metara!

74. minut - Sise je ustupio svoje mesto Delimeđcu.

73. minut - Gelor Kanga menja Veljka Nikolića.

66. minut - Opasan kontranapad Novog Pazara je osujetio Rodić dobrom intervencijom.

Foto: Starsportphoto

Milan Rodić

57. minut - GOOOOL! Novi Pazar smanjuje na 2:1! Abdulaje Sise je prepolovio prednost Crvene zvezde sjajnim udarcem glavom posle centaršuta Tomića.

52. minut - GOOOOOL! Milan Pavkov udvostručuje prednost Zvezde! Mirko Ivanić je bio u odličnom prodoru, Pavkov je izbegao ofsajd zamku i loptu koja je nehotice stigla do njega je poslao u mrežu.

50. minut - Milan Rodić je šutirao glavom, ali nema drugog gola za levog beka.

Počinje drugo poluvreme! U igri su Aleksa Vukanović i Njegoš Petrović umesto Željka Gavrića i Sekua Sanoga.

Poluvreme! Crvena zvezda vodi rezultatom 1:0!

45. minut - Seku Sanogo dobija žuti karton zbog oštrog faula nad Siseom.

44. minut - Miloš Mijić je promešao odbrnau Zvezde, ali je potom šutirao preko gola.

43. minut - Izvanredna intervencija golmana Novog Pazara Marka Drobnjaka. Štoper domaćina Jovo Kojić je nespretno intervenisao i uputio loptu ka svom golu, ali je Drobnjak sjajnom paradom sprečio gol.

42. minut - Abdulaje Sise dobija žuti karton zbog povlačenja Ivanića.

41. minut - Mijić je opasno šutirao, ali je Borjan bio priseban.

38. minut - Ponovo je Zvezda tražila penal! Trtovac je oborio Ivanića u šesnaestercu, ali je Danilo Grujić ponovo ostao nem.

36. minut - Imao je dobru šansu Pankov posle kornera koji je izveo Gavrić, ali nije uspeo da zatrese mrežu Pazara.

32. minut - Pokušao je Pavkov sa 20-ak metara, ali lopta odlazi van okvira gola.

30. minut - Obrukao se Gavrić! Bio je u odličnoj poziciji, ali je lopta posle njegovog šuta otišla bliže korner zastavici nego golu.

Foto: Starsportphoto

Željko Gavrić

29. minut - Kapiten domaćina Jasmin Trtovac dobija žuti karton.

28. minut - Sead Islamović je šutirao posle kornera, ali je Borjan bio siguran.

21. minut - Dobar napad Pazaraca, pokušao je Tomić iz voleja, ali veoma loše.

15. minut - Nastavili su meč i Trtovac i Rodić.

13. minut - Oštro je Trtovac startovao nad Rodićem i obojici se ukazuje pomoć.

11. minut - Mirko Ivanić je šutirao sa distance, ali neprecizno.

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić

8. minut - Žuti karton dobija mladi Željko Gavrić zbog simuliranja.

5. minut - Igrači Zvezde su tražili penal nakon što je Zimonjić igrao rukom u kaznenom prostoru, ali je Danilo Grujić samo odmahnuo rukom.

2. minut - GOOOOL! Crvena zvezda vodi! Milan Rodić je zatresao mrežu domaćina posle kornera koji je izveo El Fardu Ben!

Utakmica je počela

12.45 - Do početka utakmice ostalo je još 15 minuta i polako se sve sprema za start prolećnog dela sezone u Novom Pazaru.

12.11 - Pojavili su se sastavi, a Dejan Stanković je priredio veliko iznenađenje Bataku pošto će od prvog minuta igrati, na jesen zaboravljeni, Milan Pavkov.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov

U nastavku pogledajte kompletnu startnu postavu Zvezde.

Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Rodić - Sanogo, Nikolić - Ben, Ivanić, Gavrić - Pavkov.

Na klupi za rezerve ostali su Popović, Degenek, Eraković, Gobeljić, Petrović, Kanga, Srnić, Vukanović, Falćineli i Krstović.

Sa druge strane, Radoslav Batak je šansu ukazao sledećim igračima.

Drobnjak - Zimonjić, Trtovac, Kojić, Vlajković - Islamović, Sise - Stoiljković, Mijić, Tomić - Aganspahić.

Šansu sa klupe će čekati Rnić, Vukajlović, Delimeđac, Marinković, Dragutinović, Hadžibulić, Nikčević, Pajović, Gigić, Pešukić i Kovačević.

12.05 - Dok čekamo sastave, idealan je trenutak da se podsetite šta su uoči utakmice izjavili treneri Dejan Stanković i Radoslav Batak.

Ne sme da bude opuštanja, to je nešto o čemu pričamo od kada smo se okupili, od prvog dana priprema, kako pred Kipar, tako i pred Tursku. Svaki dan smo baš zbog toga radili toliko jako i dobro, ne želimo da prepustimo ništa slučaju. Krećemo od nule, ništa nismo uradili, tako gledamo na stvari. Za nas kao da sad počinje prvenstvo i sa tim razmišljanjem ćemo ulaziti u svaku utakmicu - rekao je Stanković.

Zvezda nema mnogo nedostataka, ali znamo šta nam je cilj i daćemo sve od sebe. Dobro funkcionišu, a Dejan Stanković je sve to lepo osmislio i postavio. Aktuelni šampion nije primio gol u pripremnim utakmicama, ali zadovoljan sam kako je u tom periodu izgledao i moj tim - istakao je Batak.

12.00 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Novi Pazar - Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija