• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

21:07

LOJD PROGOVORIO O ZVEZDI! Bivši igrač Partizana mu je bio SAVETNIK!

Crvena zvezda

LOJD PROGOVORIO O ZVEZDI! Bivši igrač Partizana mu je bio SAVETNIK!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd gostovao je u podkastu "Četvrtina", emisiju koju vodi Karl Hajns u saradnji sa Evroligom, tom prilikom Amerikanac je otrkio kako je došao među crveno-bele

Istakao je Džordan Lojd da mu je Lorenco Braun savetovao i pomogao u odluci da se pridruži Crvenoj zvezdi.

- Leto je bilo ludo. Bilo mi je bitno što sam imao dobre prijatelje sa kojima sam mogao da popričam o toj ideji, poput Lorenza Brauna koji je ovde igrao prošle godine. Mislim da ovde imam sjajnu priliku da pokažem šta znam na evroligaškom nivou i da pomognem ekipi da dođe do pobeda. Mislim da je savršena sredina za mene u ovom trenutku karijere. Pričao sam i sa tadašnjim trenerima i sve je delovalo jako dobro, tako da sam doneo odluku i nisam se premišljao - rekao je Lojd za "Četvrtinu". 

Foto: Starsportphoto

Pored Brauna, Lojd se o Beogradu savetovao i sa Vanjom Marinkovićem koji mu je bio saigrač u Valensiji. 

- Ovde je sjajno. Prošle sezone mi je saigrač bio Vanja Marinković, koji je iz Beograda. Nisam puno znao o gradu, ali prvo što sam još prošle sezone na gostovanju primetio su navijači. Kada sam video žandarmeriju ispred arene. Bilo je ludo, ali sam se oduševio. Pomislio sam: 'Čoveče, ovo nije normalno za košarku'. Navijači ovde poznaju košarku. Razumeju se u igru. Jako su pametni i posvećeni. Sjajno je koliko su strastveni i koliko im je stalo do pobede. Čak i pored činjenice da ih nema na tribima, pružaju neverovatnu podršku. Od kako sam stigao osetio sam puno ljubavi, čak i kada nam ne ide. To vas tera da radite još jače. Prilično je interesantno - istakao je Zvezdin bek. 

Lojd je svestan koliko crveno-belima fale navijači, te se nada da će se "delije" vratiti u halu. 

- Nedostaje mi ta atmosfere. Ovde je to sve, navijač i derbi utakmice. Srećom, bio sam ovde prošle godine pa sam mogao da vidim delić toga. Ali šalju mi puno poruka i pošto znamo da ne mogu da dođu na utakmice, a svesni smo da to žarko žele, dugujemo im da damo sve od sebe i energiju crpimo iz ekipe. Ali jako mi nedostaje sve to. Ne znam kako će se ova situacija razvijati, ali se nadam se da će se vratiti u dvoranu, to bi jako voleo - kazao je Amerikanac. 

Foto: Starsportphoto

Dotakao se jedan od najboljih košarkaša Zvezde ove sezone i aktuelne situacije u klubu. 

- Bilo je teško. Imali smo nekoliko promena, ali moramo da stvorimo hemiju. Kada se svi skupimo da zajedno izađemo na teren, da zajedno treniramo i igramo, stvari će biti bolje. Imali smo tokom sezone toliko utakmica na jednu loptu koje nismo uspeli da dobijemo i moramo da poradimo na tome. To je Evroliga, svaka utakmica je teška. Tako stoje stvari. Ali kao što sam rekao i ranije, mislim da imamo sjajn tim i odlične trenere. Što više budemo igrali zajedno, tako će i pobede dolaziti - podvukao je Lojd. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija