• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

11:21

ZVEZDA SE OBRATILA VUČIĆU! Poštovani predsedniče verujemo da snagom vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo Milan sa navijačima!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE OBRATILA VUČIĆU! Poštovani predsedniče verujemo da snagom vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo Milan sa navijačima!

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak 18. februara (18.55) igra meč šesnaestine finala sa Milanom na stadionu "Rajko Mitić"

S obzirom na pandemiju koronavorusa, navijača nema na tribinama, ali su se čenici Zvezde obratili predsedniku Srbije Aleksandru Vučuću  u nadi da će "razmotriti mogućnost organizacije utakmice uz prisustvo 15.000 navijača, koliko iznosi 30 odsto kapaciteta našeg stadiona".

Postovani Predsedniče,

Obraćamo Vam se u vezi organizacije utakmice 1/16 finala UEFA Liga Evrope u kojoj 18.02. FK Crvena zvezda dočekuje AC Milan na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

FK Crvena zvezda je spreman da organizuje utakmicu uz prisustvo 30% navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona, a u skladu sa protokolima UEFA za organizaciju utakmica tokom perioda pandemije virusa covid-19. Stim u vezi Vam dostavljamo ovu molbu da razmotrite mogućnost organizacije utakmice uz prisustvo 15.000 navijača, koliko iznosi 30 odsto kapaciteta našeg stadiona.

Velika želja Kluba i miliona zvezdaša je da sedmostrukog šampiona Evrope dočekamo uz podršku sa tribina. Poznato je koliko Klubu znači podrška naših navijača. Sigurni smo da bi njihovim prisustvom naš tim imao veliku prednost pa samim tim i znatno veće šanse za uspeh. Nadamo se da bi eliminacijom renomiranog rivala u ovom dvomeču možemo da otvorimo vrata Klubu za nove uzlete u sam vrh evropskog fudbala. Zbog toga verujemo da snagom Vašeg autoriteta možete da nam pomognete da dočekamo veliki AC Milan, sa kojim imamo dugu tradiciju međusobnih duela, pred navijačima.

Foto: Starsportphoto

 

FK Crvena zvezda bi u organizaciji utakmice striktno poštovala sve propisane mere: obezbeđivanje fizičke distance, nošenje maski, provera telesne temperature i drugi elementi propisani strogim protokolima republičkog kriznog štaba i UEFA.

Takođe, imajući u vidu da je naša zemlja među svetskim i evropskim liderima u sprovođenju vakcinacije verujemo da bi rizici bili svedeni na najmanju moguću meru.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković

Poznato je da bi utakmica u Beogradu predstavlja veliku promociju za našu Srbiju i Beograd kao i da smo nedavno imali pozitivan primer organizacije Superboula u SAD, a uz prisustvo 30% navijača od maksimalnog kapaciteta stadiona nadamo se da cete naći nas zahtev kao opravdan.

Najljubaznije Vas molimo da razmotrite našu molbu kao veliki ljubitelj sporta i fudbala, posebno uvažavajući Vašu veliku želju za promocijom naše Srbije.

Na kraju, želimo da Vam se zahvalimo na Vašoj istrajnoj borbi u ovim teškim vremenima za našu državu!

Živela Srbija! 
Živela Zvezda!

Srdačni pozdravi sa stadiona Rajko Mitić,

Predsednik 
Svetozar Mijailović
Generalni direktor Zvezdan Terzić

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

NEZNAM IZ KOG RAZLOGA NJEGA UVLAČITE U SVE TO SA PUBLIKOM? SAMO MU PRAVITE PROBLEM.

tile

pre 3 godine

Kad moze na Zlatiboru 30000 za vikend asto nebi moglo na stadionu.

Bota

pre 3 godine

Jesam navijač Crvene Zvezde sa svojih sedamdeset godina,već dugo, ali smatram da je ovakav,zahtev,molba,...kako god krajnje nekorektna i prema svima nama i prema Vučiću.Nema publike i tačka,ni za Zvezdu ni za ostale klubove,dosta više.

Krle

pre 3 godine

Resenje postoji. Ko donese papir da ima anti tela moze da kupi kartu. Verujem da ima 15.000 zvezdasa sa antitelima koji bi dosli da gledaju tekmu. Time nebi bio ugrozen niko.

laki

pre 3 godine

Navijac sam Crvene Zvezde, ali ovaj zahtev je vise nego bezobrazan. Dok se zemlja bori protiv ove bolesti, bi trazite 15.000 navijaca na utakmici. Nesto bolesnije nisam cuo. Neko kaze na Zlatiboru je bilo 30.000 ljudi. Pa to pokazuje stepen kulture tih ljudi, sebicnost i bolest uma. Predsedniče, ako sad ne poslusate glas struke, pljunucete na sve napore koje je struka ulozila u ovoj borbi. Nemoze interes jednog kluba da se poistoveti sa interesom celog drustva. Interes celog drustva je zdravlje. Zato odbaci predsedniče zahtev moje i tvoje Crvene Zvezde. Fudbal igraju igraci na terenu a ne navijaci. Ako igraci nisu dobri, onda ni navijaci nemogu da pomognu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija