• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

10:13

ZVEZDA JE NAJVEĆI KLUB, SVIDELO SE TO NEKOME ILI NE! Prosinečki ponovo ODUŠEVIO Delije!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE NAJVEĆI KLUB, SVIDELO SE TO NEKOME ILI NE! Prosinečki ponovo ODUŠEVIO Delije!

Podeli vest

Bliži se veliki jubilej i 30 godina od najvećeg klupskog uspeha u istoriji Srbije

Crvena zvezda se pre skoro tri decenije popela na krov Evrope, a kasnije i sveta. Jedan od glavnih šrafova u timu Ljupka Petrovića bio je Robert Prosinečki. 

Foto: printscreen

Miljenik svih navijača Crvene zvezde ističe da je vreme Barija potpuno drugačije od ovoga danas i da će teško neko ponoviti uspeh čuvene Zvezdine generacije!

- Kao prvo, nisi smeo ići u inostranstvo do 28 godine, sav kvalitet ostajao je u Jugoslaviji. Zvezda je bila najveći klub, svidelo se to nekome ili ne, mogla je kupiti ili dovesti koga je htela, tako da se četiri godine pravila ta ekipa. Možda se nije išlo na to da se osvoji, ali bar da se parira najvećima - rekao je Prosinečki za "Podkest Inkubator". 

Foto: Starsportphoto

Sem crveno-belih i Steaue niko se iz istočne Evrope nije popeo na krov sveta, a popularni "Žuti" sumnja da će iko ponoviti taj uspeh. 

- Mislim da će teško bilo ko sem Steaue ili Zvezde osvojiti Ligu šampiona. Što se tiče celog istočnog bloka teško da će iko, čak i Rusi, kojih ima toliko, biti blizu da osvoje Ligu šampiona. Stvorena je generacija koja nije razmišljala da će osvojiti, ali utakmica po utakmica i vidiš da si dobar. Na kraju, mora biti malo sreće i kad to imaš - to je i to - dodao je legendarni fudbaler. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 3 godine

Partizan je veći, svidelo se to, ili ne svidelo, žutoj pi..ki

Grobar_MKD

pre 3 godine

Ja sam Grobar, ali Zuti govori istinu. Nemamo mi Ligu Sampiona nit Ligu Evrope osvojeno da bi bili na istom rangu.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija