• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2021

12:00 >> 12:12

DRAGOVIĆ ZVEZDIN ZA 1,8 MILIONA EVRA! Poznati detalji ugovora! Ovo je štoper rekao Terziću!

Crvena zvezda

DRAGOVIĆ ZVEZDIN ZA 1,8 MILIONA EVRA! Poznati detalji ugovora! Ovo je štoper rekao Terziću!

Podeli vest

Reprezentativac Austrije srpskog porekla Aleksandar Dragović (30) postigao usmeni dogovor sa čelnicima srpskim šampionom. Štoper Bajera iz Leverkuzena dobio bi trogodišnji ugovor i 600.000 evra po sezoni plus bonusi

Bomba na "Marakani", reprezentativac Austrije srpskog porekla Aleksandar Dragović (30) pojačaće Crvenu zvezdu u narednoj sezoni! Štoper Bajer Leverkuzena postigao je usmeni dogovor sa čelnicima srpskog šampiona prema kojem bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor vredan 1,8 miliona evra.

- Dragović je rekao Terziću da želi da prihvati ponudu iako je slabija od ostalih klubova, jer je emotivno vezan za Zvezdu - navodi izvof Informera. 

Foto: Informer

Srbinu rođenom u Beču, koji je već duže vreme želja crveno-belih, na kraju sezone ističe ugovor sa nemačkim prvoligašem, pa bi on u Ljutice Bogdana stigao kao slobodan igrač. Iskusni defanzivac doputovao je juče u Beograd iz Beča kako bi se sastao sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem. Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja na "Marakani", Dragović je dao usmeni pristanak Terziću, iako ga žele finansijsku moćniji klubovi.

- Dragović i Terzić juče su se sastali u poznatom prestoničkom restoranu i dugo su razgovarali. Zna se koliko Dragović želi da dođe u Zvezdu iako ga žele još neki klubovi širom Evrope. On je rekao Terziću da želi da prihvati njegovu ponudu, pa čak i ako bude slabija od ostalih klubova, jer je emotivno vezan za klub - otkriva izvor.

I Prijović stiže na "Marakanu"

Pored Dragovića crveno-bele bi u narednoj sezoni mogao da pojača i Aleksandar Prijović (31). Čelnici srpskog šampiona planiraju da u svoje redove dovedu i bivšeg reprezentativca Srbije. Prijović ima ugovor sa saudijskim klubom El Itihadu do 2023. godine, ali će on biti raskinut pre kraja i iskusni napadač je navodno spreman da plati deo kako bi postao slobodan igrač. Pregovori sa Prijovićem i Zvezdom su navodno u ušli u završnu faz

Na "Marakani" veruju da će bivši igrač bečke Austrije, Bazela, Dinamo Kijeva i Lestera biti ogromno pojačanje za tim Dejana Stankovića u napadu na Ligu šampiona. Naš izvor kaže da u klubu veruju da će Dragović pristati, jer je i sam poručio da mu novac nije od presudnog značaja.

- Zvezda mu je ponudila ugovor na tri godine i 600.000 evra godišnje plus bonusi. To je maksimum koji u ovom momentu može da mu ponudi usled krize izazvane koronavirusom. To znači da bi za ceo ugovor inkasirao nešto preko dva miliona evra. Nije mu novac prelomni faktor, tako da svi u klubu veruju da će pristati. Dragović je želja da sa Zvezdom napadne Ligu šampiona - kaže izvor sa "Marakane".

Foto: Reuters

Sam Dragović je u nekoliko navrata isticao da je od malih nogu navijač Zvezde, kao i da mu je san da jednog dana zaigra na "Marakani".

 

- Sanjao sam još kada sam imao šest ili sedam godina da zaigram za Crvenu zvezdu. To mi je oduvek želja i nadam se da ću jednog dana to ostvariti. Zvezda je klub koji mi je u srcu. U mojoj familiji svi navijaju za Zvezdu koja je najveća u Srbiji - izjavio je jednom prilikom Dragović.

On je za reprezentaciju Austrije odigrao 89 utakmica i postigao jedan gol.

S. R.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

Zvezda će imati najviše srba sa stranim pasošima.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija