• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2021

13:41

MALIŠAN TERA SUZE NA OČI! PRELAZI NA STOTINE KILOMETARA DA TRENIRA U ZVEZDI! SADA je pokazao koliko SRCE ima!/VIDEO/

Crvena zvezda

MALIŠAN TERA SUZE NA OČI! PRELAZI NA STOTINE KILOMETARA DA TRENIRA U ZVEZDI! SADA je pokazao koliko SRCE ima!/VIDEO/

Podeli vest

Dečak Filip Kostić (10) već dve godine putuje na treninge Crvene zvezde iz Kosovske Mitrovice po šest sati, a ispunjena mu je želja da upozna prvotimce i gleda njihov trening. Oduševio je sve potezom koji je pokazao koliko je human

Filip Kostić, desetogodišnji dečak jednom nedeljno prelazi 650 kilometara iz Kosovske Mitrovice da bi trenirao u Crvenoj zvezdi.

On je inače i učlanjen u voljeni klub, a ispunjena mu je velika želja da provede neko vreme sa prvotimcima i gleda trening!

Dobio je tom prilikom dres Milana Pavkova, a ono što je sa njim učinio, oduševilo je mnoge!

On u Kosovksoj Mitrovici ima drugaricu Magdalenu Nedeljković, koja je bolesna i za čije lečenje je neophodno 250.000 dolara! Zato je sam došao na ideju da dres koji je dobio od najdražeg igrača da na aukciju da joj pomogne!

 

Foto: printscreen

 

 

 

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Veliko srce malog Filipa

 

 

 

Potez vredan divljenja dečaka!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija