• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

08:36

TOTALNA DOMINACIJA ZVEZDE! Crveno-beli imaju meč loptu za polufinale!

Crvena zvezda

TOTALNA DOMINACIJA ZVEZDE! Crveno-beli imaju meč loptu za polufinale!

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde napravili su veliki korak ka plasmanu u polufinale plej-ofa, pošto su u prvom meču doigravanja za titulu kao gosti savladali Partizan na Banjici sa 12:6.

Crveno-beli su bez problema pobedili velitog rivala, a imaju već pet vezanih pobeda nad najvećim protivnikom.

Zvezda je već u prvoj četvrtini stekla tri gola prednosti, a do poluvremena je ta razlika duplirana. Partizan je tek u poslednjim sekundama druge četvrtine preko Mitrovića došao do prvog pogotka.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli su rutinski održavali razliku u nastavku, najbliže što je Partizan prišao je bilo 8:4, da bi Gavril Subotić sa dva gola ugasio sve nade domaćina da može da se vrati u utakmicu.

Zvezda će u revanšu u svom bazenu 5. maja imati meč loptu za polufinale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija