• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

11:24

BLIZANCI SU BUDUĆNOST ZVEZDE! Mituljikići produžili ugovor do 2025! /VIDEO/

Crvena zvezda

BLIZANCI SU BUDUĆNOST ZVEZDE! Mituljikići produžili ugovor do 2025! /VIDEO/

Podeli vest

Jovan i Nikola Mituljikić, dvojac ofanzivaca koji ove sezone u skrenuo pažnju na sebe u Omladinskoj ligi Srbije, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom na još četiri godine

Talentovani blizanci u timu Marka Neđića predstavljaju budućnost Crvene zvezde, što dokazuju iz meča u meč. Obojica su izuzetno ofanzivno nastrojeni.
 

Neopisivo je potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, evropskim i svetskim šampionom. Prekjuče sam postigao het-trik protiv RFK Novog Sada, a danas produžujem ugovor sa Zvezdom, sve to me motiviše da radim predanije. Nadam se što boljim partijama i tituli u omladincima i sanjam dan kada ću debitovati za prvi tim
 
Jovan je s druge strane manevrisao u centralnom delu veznog reda, što znači da su Zvezdini blizanci izuzetno polivalentni. 
 
Osećaj je neverovatan. Ovo mi je najsrećniji dan od kada sam počeo da se bavim fudbalom. Čast mi je da nosim Zvezdin dres na svakoj utakmici. Nadam se da ću uskoro i debitovati, nekoliko puta sam dobijao poziv Dejana Stankovića da se priključim treninzima i jedva čekam da istrčim na "Marakanu". 
 
Direktor Omladinske škole Crvene zvezde, Dragan Mladenović istakao je da je produžetak saradnje sa braćom Mituljikić od velikog značaja za naš klub.

- Sigurno veliki dan za Omladinsku školu i klub. Igrači koji su danas produžili profesionalne ugovore su velika budućnost  kluba i predstavljaju ogroman zalog za budućnost. Njihov kvalitet je neosporan, dobro se razvijaju i mislim da će klub od njih u narednom periodu imati ozbiljne benefite. Crvena zvezda računa i uvek će računati na svoju decu. Ono što je dobro jeste da sve veći broj mladih potpisuje profesionalne ugovore. Jednostavno taj trend se širi i u prethodnih pet ili šest godina je dostigao takav nivo da najbolji igrači izlaze iz Crvene zvezde, to se vidi i po rezuzltatima koje Omladinska škola pravi, iako to nije prioritet i po klubu koji pravi fantastične rezultate, a naša deca učestvuju u razvoju kluba – istakao je Mladenović.


Srećan zbog potpisa bio je i glavni trener Omladinske škole - Nikola Jelić.
 
- Presrećni smo i ovo je veliki dan za klub i našu Omladinsku školu. Znamo koliko je bilo teško pre četiri, pet godina dovesti ih u klub, jer su tada bili u fokusu svih u regionu. Početna pozicija nam nije bila dobra, ali oni su veliki zvezdaši i iskoristili smo to i doveli ih. Razvijaju se kako očekujemo od njih i nadam se da će uskoro u prvom timu pokazati talenat koji je ogroman. Čitava ta generacija koju predvodi Marko Neđić važi za izuzetno talentovanu, moramo da budemo pažljivi sa njima, ali siguran sam da će odatle izaći brojni potencijali koji će "nositi" igru u prvom timu - rekao je Jelić.
 
Nikola je ove sezone odigrao 30 utakmica i postigao 11 golova, dok je Jovan nastupio na svakom meču (32) i upisao šest pogodaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija