• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

17:05 >> 19:58

I ZVEZDA JE TIM OD KRVI I MESA! Rad ŠOKIRAO šampiona na BANJICI! /VIDEO/

Crvena zvezda

I ZVEZDA JE TIM OD KRVI I MESA! Rad ŠOKIRAO šampiona na BANJICI! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Radom 2:2 (2:1) u 35. kolu Superlige Srbije

Moraće Crvena zvezda da čeka na 100 bodova i golova makar još jedno kolo! Imala je četa Dejana Stankovića sve u svojim rukama, vodili su crveno-beli sa 2:0 posle 40 minuta, ali su u nastavku sve prosuli i na kraju remizirali 2:2. 

Foto: Starsportphoto©

Rad je uspeo da otkine bod šampionu i tako postane tek treća ekipa kojoj je to pošlo za ruko. Građevinari su našli "bodove spasa" baš protiv najbolje ekipe u ligi i tako dodatno zakomplikovali borbu za opstanak u ligi. 

Zvezda je bila bolji rival tokom većeg dela meča, Milan Pavkov je promašio šest prilika u prvom poluvremenu, a sjajni Damir Kahriman na golu bio je najzaslužniji što Rad nije doživeo debakl. Ipak, iskusni čuvar mreže nije mogao ništa da uradi u 31. minutu kada je Filipo Falko načeo njegovu mrežu. 

Deset minuta kasnije, Kahriman je odbanio zicer Milanu Gajiću, na loptu je naleteo Pavkov i poslao je u nebranjeni deo mreže. Tek što su Građevinari krenuli sa centra već je bilo 2:1. Loša reakcija Marka Gobeljića skupo je koštala crveno-bele, a Mladenović je poslao loptu iza leđa Milanu Borjanu. 

Pretio je Rad iz kontre u drugom poluvremenu, a tako su uspeli da stignu do izjednačenja! Povukao je Šarić loptu sa svoje polovine, poslao je do Mladenovića koji mu je vraća, a nekadašnji omaldinac Čukaričkog poslao je loptu u "malu mrežu" za ogroman bod Rada!

RAD - CRVENA ZVEZDA 2:2 (0:1)

Strelci: Mladenović 43, Šarić 74 - Falko 31, Pavkov 42 

Stadion: Kralj Petar Prvi

Sudija: Minaković Nenad

Rad: Kahriman - Ciger, Stojsavljević, Đorić, Tučević - Blažić, Busnić - Sarić, Karaklajić, Mladenović - Kaluđerović.

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Gobeljić – Petrović – Gavrić, Nikolić, Falko, Ivanić – Pavkov.

Tok meča:

Drugo poluvreme:

87. minut - Pošteno se obrukao sada Dijego Falćineli! Imao je Italijan sjajnu priliku da reši pitanje pobednika, ali je jako loše šutirao!

80. minut - Otvorila se Crvena zvezda nakon primljenog gola, sada je priliku imao Falćineli koji je loše zahvatio loptu glavom!

78. minut - Mogao je sada Aksel Bakajoko lako da vrati prednost crveno-belima nakon sjajnog pasa Seku Sanoga, ali je Francuz katastrofalno primio loptu na ivici kaznenog prostora!

74. minut - GOOOOOOOOOOL! Nerešeno je! Marko Šarić je savladao Borjana i poravnao rezultat - 2:2!

69. minut - Nova šansa za Rad i ponovo dobra intervencija Milana Borjana, usledila je kontra Zvezde, ali je Gobeljić pogodio samo spoljni deo mreže!

62. minut - Dobra prilika za Aksela Bakajoka tek pošto je ušao na teren. Ipak, Kahriman beleži osmu intervenciju protiv bivšeg kluba!

Foto: Starsportphoto©

57. minut - Ogromna šansa za Građevinare, Šarić je savladao Borjana, ali je loptu sa gola izbacio Miloš Degenek!

53. minut - Ne odustaje Rad od ofanzivnog pristupa protiv Crvene zvezde, sada je udarac oprobao Busnić sa velike udaljenosti, imao je Borjan problema, ali je na kraju uspeo da zaustavi njegov šut!

50. minut - Preti Crvena zvezda na startu drugog poluvremena, šutirao je Filipo Falko!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

45. minut - Još minut igra prvom poluvremenu! Izuzetna utakmica na Banjici!

43. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Tek što je Rad krenuo sa centra, a Nemanja Mladenović smanjuje zaostatak Rada - 1:2!

42. minut - GOOOOOOOOOOOL! Duplira Crvena zvezda svoju prednost! Strelac je Pavkov! Lepo je Falko otvorio višak po desnoj strani za Milana Gajića, Kahriman je odbranio njegov udarac, a lopta je pala tačno na nogu Zvezdinom golgeteru - 0:2

38. minut - STATIVA! Mnogo sreće su sada imali crveno-beli, Andrija Kaluđerović je šutirao sa distance, ali je okvir gola zaustavio njegov udarac! Mnogo opasniji Rad u poslednjih nekoliko minuta!

34. minut - Otvorio se Rad nakon primljenog gola, Mladenović je lako izbacio Gobeljića, ali je Borjan zaustavio njegov udarac, od svega korner za Građevniare - 0:1!

31. minut - GOOOOOOOOOOOL! Falko dovodi Zvezdu do vođstva! Propala je ofsajd zamka Građevinara, Mirko Ivanić je dobio mnogo prostora i pronašao samog Italijana koji je lako poslao loptu u nebranjeni deo mreže!

25. minut - Nižu se šanse za Pavkova na ovom meču, ali je Damir Kahriman večeras izuzetno motivisan protiv bivšeg kluba!

22. minut - Nova ogromna prilika za Milana Pavkova, sada je lopta otišla tik preko prečke! Totalna ofanziva crveno-belih - 0:0!

19. minut - Pao je sada Željko Gavrić posle starta Bojana Cigera, tražili su crveno-beli penal, ali je sudija Minaković samo odmahnuo rukom!

Foto: Starsportphoto©

17. miunt - Izuzetno motivisan je danas Milan Pavkov koji već treći put šutira u okvir gola Građevinara, opet je Damir Kahriman bio na mestu - 0:0!

13. minut - Ponovo prete crveno-beli, sada je pokušao Mirko Ivanić sa dvadesetak metara, lopta je otišla daleko preko gola!

12. minut - Još jedna dobra prilika za Crvenu zvezdu, ubacio je loptu sa desne strane Gajić, ali je Željko Gavrić loše zahvatio loptu - 0:0!

8. minut - Dobro su sada kombinovali po desnoj strani Nikolić i Gobeljić. Ipak, Stojanović sjajno uklizava, od svega gol-aut za Rad. 

4. minut - Ofazniva Crvene zvezde od starta meča, već dva puta su gosti pretili golmanu gostiju Damiru Kahrimanu! Pavkov je šutirao oba puta, ali je ostalo 0:0!

1. minut - Utakmica je počela!

17:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 35. kola Linglong Superlige Srbije između Rada i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Najbolji ortak Ace Rošavog vodi klub pa jadna Zvezda sa Terzom Ljigavcem mora da prodaje obraz Vučićevom balavom sinu. Iskoreniće se mafija u državi i sportu kad Marinika Tepić postane premijerka. Znači uskoro.

Sale

pre 2 godine

Zvezda obezbedila 6 laka boda za narednu sezonu!

Dragan

pre 2 godine

Bez Kataja ovo je jedna prosjecna ekipa. Svi trce bez glave i repa. Vodenje ekipe pisebna prica. Vadui Pavkova jedinog igraca koji je pretio Facineli je vec na odmoru. Gajic niksda nece nsuciti centrirati. Grijic Petrovica i Nikolica odmah prdati ukoliko ima tko hoce i kupiti sredjeg vezog sa glavom. Bakajoko ima problema sa loptom. Nikakav igrac. Sve u svemu losa liga i los prvak. Inace sa veliki navijac Zvezde preko 60 godina. Ovo sto Zveda igra i na cega lici je stvarno lose.

Dule

pre 2 godine

Ma vi ste sžešni, šta kažete i oni su od krvi i mesa. Ne oni su od gliba. Ima li iko normalan ko će poverovati da su ovde bila čista posla. Kada će početi hapšenja u mašem fudbalu. Ovde UEFA treba hitno da reaguje i uvede red, pri tome ne mislim na ovu utakmicu samo. Pogledajte rezultate Rada i Napretka u zadnjih deset kola, ali i Spartaka i Proletera koji su do skora bili u konkurenciji za Evropu.

Sale

pre 2 godine

Nema komentara!? Normalno! ŠTA REĆI? Treba da reaguje UEFA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija