• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2021

13:24

ČOVIĆ IMA LOŠE VESTI PRED FINALE! Svaki incident bi značio kraj sezone, svega...  Zvezda sigurno bez Voldena!

Crvena zvezda

ČOVIĆ IMA LOŠE VESTI PRED FINALE! Svaki incident bi značio kraj sezone, svega... Zvezda sigurno bez Voldena!

Podeli vest

Kori Vodlen defintiivno neći moći da pomogne saigračima u prvom meču Crvene zvezde i Budućnosti u finalu ABA lige (nedelja, 18.30, Arena 1)


Već je poznato da će zbog povrede kolena prvi meč s Podgoričanima propustiti Marko Jagodić-Kuridža, ali još veću glavobolju treneru Dejanu Radonjiću zadaje povreda leđa plejmejkera Korija Voldena.

- Volden je povređen. Ne računamo na njega u prvom meču, ali koga nema bez njega se mora i može. Ekipa je motivisana i znamo šta nas čeka. Bila je ovo teška i specifična sezona - rekao je za TV Prva predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

 

Foto: Starsportphoto

 

- Nadamo se da neće da bude problema. Imamo garancije direktora ABA lige Vojnovića… Svaki incident bi mogao da dovede do prekida sezone, ali i kraja svega. Nadam se da će politika da ostane po strani i da ćemo da uživamo u sportu i košarci u ovoj finalnoj seriji - jasan je Čović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija