• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2021

16:11

RADONJIĆ MI JE MNOGO POMOGAO! Zvezdin junak otvoreno o očekivanjima, treneru...

Crvena zvezda

RADONJIĆ MI JE MNOGO POMOGAO! Zvezdin junak otvoreno o očekivanjima, treneru...

Podeli vest

Zvezdin X faktor, Ognjen Dobrić, nakon bitnog trijumfa za 2:0 u seriji protiv Budućnosti istakao vrednost tima i značaj Dejana Radonjića.

Nakon nekoliko sezona u prvom timu, Ognjen Dobrić polako, ali sigurno postaje jedan od vodećih igrača crno-belih iz Beograda, što dokazuje i njegov doprinos u najbitnijim utakmicama sezone. 

Foto: Starsportphoto©

Ognjen Dobrić

 

Stidljivo, ističući pre svega kolektiv i značaj trenera Dejana Radonjića, Ognjen Dobrić govorio je za klupski sajt Crvene Zvezde.

Vredna druga pobeda u finalu, na prvom mestu zato što smo  što smo odbranili naš teren. Već u najavi ovog finala znali smo da nas čekaju izuzetno teške utakmice i sve viđeno do sada samo je potvrdilo ta očekivanja.  Izuzetno kvalitetna ekipa Budućnosti, fizički zahtevne utakmice u kojima smo do sada pokazali veliku energiju i borbu i tako moramo da nastavimo. - istakao je Dobrić

O svojim individualnim učincima nije pričao mnogo, i ako je vidno još od prve utakmice sa Igokeom da ovaj plej-of igra sa ogromnom dozom samopouzdanja. Ipak, na prvo mesto stavlja tim, uz trenera Dejana Radonjića.

Imam samopouzdanja, ali se trudim i želim da pomognem timu  zaista na bilo koji način. Mi smo tim i to je to.Trener Dejan Radonjić mi je puno pomogao, igram sa ogromnom željom da doprinesem pobedama Crvene zvezde. Jednom će to biti kroz poene, drugi put dobru odbranu, ili na bilo koji način koji može da pomogne da ispunim zadatke trenera i  da dođemo do pobede. Kao što to rade svi momci u ovoj finalnoj seriji - rekao je Dobrić

Serija je još uvek daleko od kraja, a toga su svesni i u Crvenoj zvezdi, pa sa odredjenom dozom opreza, ali i optimizma kreću put Podgorice gde se serija seli nakon dva trijumfa u Beogradu, ističući koliko je težak zadatak pred crveno-belima.

Moraćemo da odigramo duplo bolje nego u Beogradu. Ponavljam, prve dve utakmice su pokazale da se u finalu nalaze dve ekipe koje su pokazale puno u regularnom delu sezone i da se sa pravom bore za trofej. Budućnost je u utorak uveče uspela da se vrati iz velikog minusa i potpuno preokrene utakmicu čime je pokazala još jednom veliki kvalitet. Nema tu puno filozofiranja, nadam se kompletniji nego u Beogradu, moraćemo da odigramo izuzetno dobru i čvrstu utakmicu, ako želimo da dođemo do nove pobede. Ove dve pobede jesu vrlo važne zato što imamo i dalje tu prednost domaćeg terena, ali novi izazovi slede - rekao je prvotimac crveno-belih 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija