• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2021

23:10

DEKI IZRIBAO GOBELJIĆA ZBOG SKIDANJA GAĆA! Izvinjavam se u ime Zvezde i u svoje! Kajaće se!

Crvena zvezda

DEKI IZRIBAO GOBELJIĆA ZBOG SKIDANJA GAĆA! Izvinjavam se u ime Zvezde i u svoje! Kajaće se!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde reagovao na skandalozan gest Marka Gobeljića na terenu posle pobede u derbiju finala Kupa Srbije

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić napravio je skandal kada je vulgarno provocirao kapitena Partizana Vladimira Stojkovića. Gobeljić je prišao do Stojkovića i skinuo gaće!

Trener crveno-belih Dejan Stanković izvinio se na konferenciji za novinare i u svoje lično ime i u ime kluba.

- Sigurno će se kajati sutra ujutru kad se bude probudio. Mogu samo da se izvinim u svoje ime i ime FK Crvena zvezda, ali idemo dalje. Dešavaju se takve stvari. Ne opravdavam, da me neko ne razume pogrešno - rekao je trener Zvezde i nastavio.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Treba znati da se ponašaši kad dobijaš i kad gubiš. Rekao sam svima šta mislim kako to treba da izgleda kada neko pobedi. To su sve odrasli momci, ne mogu ja da utičem baš na sve. o su odrasli momci, verujem da ce se izviniti kad sutra vide kako je izgledao. Ja nisam video snimak i nisam video uzivo - kazao je Stanković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 3 godine

Deki je ljudina i gospodin, nece on tolerisati ovakve stvari

Deda Delija

pre 3 godine

Pa nije Deki mogao da kaze: "Ako ste to uradili, zasto vas je Stojkovic pre utakmice provocirao tom izjavom, kako ga nije sramota, kako niko iz Partizana nije reagovao na to. " Zasto Deki nije zapretio da ce povuci ekipu sa terena, ako im se Stojkovic i Partizan ne izvine zbog toga? Mora javno da ga izgrdi. Zaista kulturan covek. Mozda ce tim svojim igracima reci nesto, sto niko drugi nece cuti. Ko ukapra, razumece. Napred Zvezda.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set