• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2021

18:31

ZVEZDU ĆE CELU DECENIJU OBLAČITI ITALIJANI! Makron ostao uz šampiona SRBIJE!

Crvena zvezda

ZVEZDU ĆE CELU DECENIJU OBLAČITI ITALIJANI! Makron ostao uz šampiona SRBIJE!

Podeli vest

Crvena zvezda i tehnički sponzor "Makron" produžili su ugovor do 2027. godine

Saradnja Zvezde i Makrona je počela još 2017/18, a potpis na novi ugovor stavio je predsednik Svetozar Marković. 

- Dobre stvari ne treba menjati. Iza nas je fantastična sezona u kojoj smo osvojili duplu krunu, srušili mnoge rekorde u smislu broja postignutih pogodaka i osvojenih bodova i zaista samo možemo da budemo ponosni na to. Sa Makronom imamo fenomenalnu saradnju, i u prethodne četiri godine nismo imali ni najmanji problem sa njihovom opremom. Komunikacija je bila perfektna, saradnja je trajala na obostrano zadovoljstvo i upravo zato sam prezadovoljan što se danas produžila -naveo je Mijailović za zvanični sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

 

- Potrudićemo se da naredne sezone nadmašimo uspehe iz prethodne, što neće biti ni malo lako. Sve to uz proverenog partnera - Makron - dodao je on.

Generalni direktor Makrona Đanluka Pavanelo je takođe bio i više nego zadovoljan što je saradnja nastavljena.

- Bila je ovo fenomenalna godina za Crvenu zvezdu i presrećni smo zbog saradnje sa tako uspešnim klubom. Sada je naša veza još jača zahvaljujući savršenom razumevanju koje delimo. Siguran sam da ćemo slaviti još mnogo pobeda zajedno i da ćemo navijačima preneti emocije kroz nove ekskluzivne majice koje će nositi sa istinskim ponosom - zaključio je Pavanelo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija