• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

00:07

SKAUT AMERIČKOG GIGANTA DOŠAO DA VIDI ZVEZDINOG FUDBALERA U FINALU KUPA! Nije bio zadovoljan viđenim!

Crvena zvezda

SKAUT AMERIČKOG GIGANTA DOŠAO DA VIDI ZVEZDINOG FUDBALERA U FINALU KUPA! Nije bio zadovoljan viđenim!

Podeli vest

Skaut Los Anđelesa, došao je Beograd na derbi u okviru finala kupa Srbije sa zadatkom da na delu vidi Zvezdinog talentovanog fudbalera Veljka Nikolića, ali nije se vratio sa pozitivnim utiscima

Mladi Veljko Nikolić je u igru ušao tek u 66. minutu, kada je zamenio Kangu i dobio priliku da se pokaže!

Veljko nije bio na najvišem nivou, izostali su njegovi  prodori, pa agent nije imao mnogo toga da prenese ljudima u klubu, a i ruku na srce nije Nikolić imao ni dovoljno vremena da ih uveri- saznaje Telegraf.

Foto: Starsportphoto

 

Nikolić se već neko vreme nalazi "na radaru" Los Anđelesa, a nije ovo prvi put da su ga uživo pratili.

Derbi je gledao i sportski direktor slavnijeg losanđeleskog kluba, Galaksija, Jovan Kirovski, koji je pre derbija bio na ručku u jednom beogradskom restoranu sa Borom Milutinovićem!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set