• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

14:16

MILIONI U ZVEZDINOJ KASI! Terzić otkrio koliko crveno-beli prihoduju od sponzora i UEFA!

Crvena zvezda

MILIONI U ZVEZDINOJ KASI! Terzić otkrio koliko crveno-beli prihoduju od sponzora i UEFA!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, posle osvajanja duple krune, govorio i o planovima za narednu sezonu, finansijskom stanju, ako i o očekivanim prihodima

Crvena zvezda je u sredu pobedila Partizan posle penala u finalu KUpa Srbije i domogla se duple krune posle 14 godina.

- Imamo sportski cilj, poslovni cilj, infrastrukiturni i već sedam godina realizujemo ono što se obeća na Skupštini. Sportski cilj je grupna faza UEFA i titula.To je ono što Zvezdi obezbeđuje finansijsku stabilnost. Četiri miliona dobijamo od Gasproma, 1,2 miliona od Telekoma, u slučaju da uđemo u Ligu Evrope imamo 10 miliona, u slučaju Lige šampiona 20 miliona, 4 do 5 miliona od ulaznica, 10 do 15 miliona od transfera - kazao je Zvezdan Te3rzić i nastavio:

Foto: Starsportphoto

 

- Naša struktura prihoda je jasna. Dva odsto prihoda stiže iz inostranstva i s tom tendecijom ćemo nastaviti. Grupna faza UEFA takmičenja nas obavezuje da bi zadovoljili naše navijače zbog kojih klub i postoji.

Terzić kaže da je finansijska situacija bolja u odnosu na druge evropske klubove.

Foto: Starsportphoto

 

U prvom krugu smo dobili licencu za UEFA i to govori da smo uspeli da izmirimo obaveze u roku, što u vreme korone i svetske krize nije bilo lako. Nadamo se da će tržište živnuti ovog leta, da će se sve vratiti u normalu. Zato investiramo ovoliko puno, jer sam ubeđen da će se tržiše oporaviti i da će biti novca u fudbalu - rekao je Terzić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

Nema tih para od sponzora koje Terza & co mogu da bace na promašaje od igrača.

Srecko

pre 3 godine

Čuti sramoto.Bolje se ne pojavljuj u javnosti.Kao da ne znamo o čemu se tu radi.

DEJAN STANKOVIĆ NIKAD ISKRENIJI! Umoran sam!
Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ NIKAD ISKRENIJI! Umoran sam!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle pobed nad Patizanom u finalu Kupa i osvajanja duple krune, da mu je puno srce i da sada sledi zaslužen odmor za igrače pred početak nove sezone i evropskih kvalifikacija.

26.05.2021

07:36

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija