• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2021

19:36

PREGOVORI POČELI JOŠ ZIMUS! Jovanović u Zvezdi naredne TRI godine!

Crvena zvezda

PREGOVORI POČELI JOŠ ZIMUS! Jovanović u Zvezdi naredne TRI godine!

Podeli vest

Crvena zvezda je na korak potpisivanja ugovora sa Vukašinom Jovanovićem

Posle odlaska Nemanje Milunovića u Alanju, Crvena zvezda u svoje redove mora da nađe zamenu za iskusnog štopera.

Izbor je pao na Vukašina Jovanovića. On se rastao sa francuskim Bordoom, a izvori prenose da je Dejan Stanković zainteresovan za mladog fudbalera koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo 2015. godine na Novom Zelandu.

Crvena zvezda je još zimus bila u pregovorima sa Bordoom kako bi dovela Jovanovića koji nije imao veliku minutažu u tom klubu.

Foto: Starsportphoto©

 

Navodno, Crvena zvezda je zimus ponudila Jovanoviću ugovor na tri godine, odredila godišnje premije i primanja. 

Očekuje se da Jovanović uskoro dobije poziv iz Ljutice Bogdana.

Vukašin Jovanović je 2016. godine iz Crvene zvezde otišao u Zenit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 3 godine

Ovako ispada da je Degenek ostao jedini pouzdani igrac odbrane u smislu vernosti svom klubu...to se pokazalo kada je imao ponude pa nije otisao iskljucivo zbog novca vec je ostao da se i dalje sa svojim saigracima bori na tri fronta, sto je za svaku pohvalu i postovanje - dok drugi...Rodic se `zasitio`, Milunovic se prod'o za baklave i kebab, Gajic se ne cuje nit' se oglasava ali me ne bi cudilo da u slucaju `dobre ponude` bude prodan i on...ipak para vrti tamo gde burgija nece i tako od nemila do nedraga...takvom 'logikom' nikad necemo napraviti tim `spreman za napad na ligu sampiona` i sl. jer nikada necemo imati kostur tima koji moze da istaljiga makar tri sezone zajedno - o vise da i ne govorimo...

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija