• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

07:25

ZVEZDA TRAŽI ŠTOPERA! Stanković ispred sebe ima TRI opcije! /VIDEO/

Crvena zvezda

ZVEZDA TRAŽI ŠTOPERA! Stanković ispred sebe ima TRI opcije! /VIDEO/

Podeli vest

Nakon odlaska Nemanje Milunovića u Alanju, trener Crvene zvezde Dejan Stanković pokušava da nađe odgovarajuću zamenu

S obzirom da će Aleksandar Dragović nastupati za reprezentaciju Austrije na Evropskom prvenstvu, teško je verovati da će austrijski štoper spreman dočekati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prvi kandidat da zameni Milunovića bio je Vukašin Jovanović koji je u pregovorima sa Crvenom zvezdom još od zimus.

Foto: reuters

 

On je zabeležio samo jedan nastup za ekipu Bordoa, a pozitivna stvar za crveno - bele je da bi došao kao slobodan igrač, bez obeštećenja.

Čelnici Crvene zvezde razmatraju još jednu opciju. U pitanju je Rade Dugalić koji brani boje Kairata.

Dugalić je ponikao u Radničkom iz Niša, a igrao je u Rusiji i Jermeniji. Zabeležio je 14 nastupa za Kairat od mogućih 18 u svim takmičenjima.

Štoper kazakstanskog tima ima ugovor sa Kairatom do 2022. godine, tako da bi Zvezda za njega morala da plati obeštećenje.

Crveno - beli u svojim redovima imaju Srđana Babića koji je trenutno na pozajmici u Familikau.

Babiću pozajmica ističe 30. decembra ove godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija