• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

12:53

SAMO NE ONI! Burna REAKCIJA iz ZVEZDE nakon žreba!

Crvena zvezda

SAMO NE ONI! Burna REAKCIJA iz ZVEZDE nakon žreba!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su imena rivala u drugom kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Nije imala sreće ekipa Dejana Stankovića pošto su u dobili najteži dvomeč u konkurenciji, a srpski šampion će na prvom koraku ka Ligi šampiona igrati protiv pobednika dvomeča Makabi Haifa - Kairat. 

Generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da nije hteo baš tog rivala na startu evropskog puta.

- Sve što smo želeli da izbegnemo dobili smo. To su previše jaki timovi za ovu rundu, posebno jer su ostali bili mnogo lakši. Baš mi je Mita (Mitar Mrkela prim. aut) sinoć pustio poruku samo da izbegnemo Kairat i Makabi. To je bio opšti komentar - rekao je Terzić nakon žreba. 

Foto: Starsportphoto

Prvi čovek crveno-belih ističe da bi voleo da se izbegne Kairat zbog dugog puta u Kazahstan. 

- Sve što smo želeli da izbegnemo dobili smo. To su previše jaki timovi za ovu rundu, posebno jer su ostali bili mnogo lakši. Baš mi je Mita (Mitar Mrkela prim. aut) sinoć pustio poruku samo da izbegnemo Kairat i Makabi. To je bio opšti komentar - istakao je on. 

I sporski direktor Zvezde Mitar Mrkela dao je prvi komentar pošto je žreb u Nionu obavljen.

Foto: Starsportphoto

- Bolje bi bilo da smo dobili druge protivnike. Imamo svoje ciljeve, pripremaćemo se dobro i radićemo sve da se kvalifkajemo. Spremićemo se za bilo kog rivala, uradićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. To su dva kluba sa ozbiljnim budžetima, Makabi ima dobar stadion i bučne navijače. Tu je i Bogdan Planić. I pored svega mislim da imamo dobar tim, a bićemo još jači - kazao je Mrkela. 

Zvezda gostuje 20. ili 21. jula protiv boljeg iz dvomeča, dok je revanš zakazan za 27. ili 28. i igraće se na Marakani. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krle

pre 3 godine

Kad u sred noci pogledas u nebo na njemu videces puno zveza kako trepere, samo je jedna medju njima crvene boje. Cemu ta panika, mi smo ta Crvena zvezda svi ostali su isze boje..... to cemo sve da pregazimo kao plitak potok. Gazi zvezdo....

Marinko Magla

pre 3 godine

Sram te bilo,Terzicu. Robiju izbegavas godinama,a kazes da ste dobili sve sto niste hteli.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija