• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

17:02

ŠTA ĆE DELIJE REĆI NA OVO!? Iz ZVEZDE pravo u redove NAJVEĆEG rivala!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŠTA ĆE DELIJE REĆI NA OVO!? Iz ZVEZDE pravo u redove NAJVEĆEG rivala!

Podeli vest

Doskorašnji centar Crvene zvezde Marko Jagodić Kuridža novo je pojačanje Budućnosti

Najavljeno je pre nekoliko dana da je Jagodić Kuridža na pragu Budućnosti, a podgorički tim danas je zvanično potvrdio da je doskorašnji krilni centar Zvezde novo pojačanje Plavih. 

Foto: Starsportphoto

- Marko Jagodić Kuridža, iskusni krilni centar, novi je košarkaš Budućnost Volija. On u naš tabor dolazi iz redova Crvene zvezde, gde je proveo poslednjih godinu i po, kao bitan igrač u rotaciji.

Reč je o košarkašu sa bogatim iskustvom nastupa u ABA ligi, jer je osim beogradskog kluba, dugo godina branio boje zagrebačke Cibone, kao i Primorske iz Kopra.

Jagodić Kuridža je svojevrsni magnet za trofeje, a u karijeri je osvojio dve ABA lige, prvenstva Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali i Belgije i Češke gdje je branio boje Ostendea i Nimburka. Takođe, osvajao je i Kup takmičenja u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Belgiji.

Karijeru je počeo u Spartaku iz Subotice, nastavio je u Novom Sadu i Borcu iz Banja Luke.

Reč je o velikom radniku i borcu. Dobrodošao Marko! - navedeno je u saopštenju Budućnosti.

Zanimljivo, ovo je treći transfer u poslednjih mesec dana na relaciji Crvena zvezda - Budućnost, nakon što su iz Podgorice u Beograd stigli Nikola Ivanović i Luka Mitrović. 

Kuridža je na Mali Kalemegdan stigao krajem decembra 2019. godine, po dolasku Dragana Šakote na klupu Zvezde, a u poslednje dve sezone ostavio je veoma dobar utisak i pokazao se kao pravi borac i izuzetan timski igrač. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mislim

pre 2 godine

Pa šta da kažem, čovek je slobodan i ima pravo da ide gde želi..

TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

posteno je igrao za ZVEZDU,svaka cast,sve najbolje u daljoj karijeri

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija