• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2021

07:01

KNINSKO POREKLO I MENTALITET JE KRIVO ZA SVE! Dobrić PROGOVORIO o nadimku! /VIDEO/

Crvena zvezda

KNINSKO POREKLO I MENTALITET JE KRIVO ZA SVE! Dobrić PROGOVORIO o nadimku! /VIDEO/

Podeli vest

Bek Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić gostovao je na klupskoj televiziji

Sezona je okončana sa tri trofeja, Dobrić je eksplodirao nakon dolaska Dejana Radonjića i postao glavni oslonac igre crveno-belih, zasluženo je stigao i poziv selektora Igora Kokoškova, a bek Zvezde sjajno se "odužio" tokom turnira u Atini. 

Dobrić je iskoristio malo slobodnog vremena da gostuje u klupskom podkastu "Pick N Talk" gde je govorio o temam o kojima se malo zna!

Poznato je da ga u svlačionici zovu Šegi, a isti nadimak proširio se na tribinu, a sada je Dobrić napokon otkrio odakle to potiče. 

- Ostao je taj nadimak. Bio je kamp u Trebinju, kamp Dejana Bodiroge. Imao sam dugu kosu, a verovatno ste gledali film Skubi Du. Bio sam mršav, duga kosa, ličio sam na Šegija i prozvao me jedan dečko Šegi, Šegi, Šegi i tako je ostalo. A u Mladenovcu su me znali kao Ognjen ili Ogi. Kada sam došao u Zvezdu pitali su me kako da te zovemo i meni bilo glupo da kažem Ogi. I kažem Šegi. I tako je i ostalo. Danas me svi tako znaju, sviđa mi se nadimak - otkrio je Ognjen Dobrić.

Foto: Starsportphoto

Pored Šegija, poznat je i nadimak "Kninska kobra". 

- Iskreno, samo sam rođen u Kninu sticajem okolnosti. Rat je bio, jedina bolnica koja je radila, moji su živelu Šibeniku. Menjali smo lokacije. U avgustu 1995. smo krenuli u Srbiju sa kolonom. Imao sam 10 godina, ne sećam se ni Knina ni ničega. Nemam saznanje o tome. Ali, drago mi je kada pričaju o tome. Drago mi je da slušam priče o tome. Osećam se kao da sam pripadnik tamo naroda dole. Moji imaju korene odatle, kulturu iz Dalmacije. Preneli su na mene moji - rekao je bek Crvene zvezde. 

Isplivala je u javnost slika kada je Dobrić sa tribina bodrio voljenu Zvezdu. 

- To je jedna fotka, a mi smo bili na svakoj utakmici. Bez majice, drali se, navijali. Ta ljubav sa Zvezdom traje - ističe sjajni Dobrić. 

Foto: Starsportphoto©

Iza Zvezdinog šutera je najbolja karijera, čini se da će je krunisati nastupom za reprezentaciju, a evo kako se priprema za utakmice protiv "većih" rivala. 

- Nemam tremu, možda je to čudno. Jednostavno izađem na teren. Oni treniraju, ja treniram, pa ćemo videti ko je bolji. Tako ja gledam, trema ne donosi ništa dobro. Jednostavno sam odustao od treme. Ulazim u svaku utakmicu isto. Hoću da pokažem zašto sam tu gde jesam. Teško zaspim posle utakmica Evrolige, nema šanse da zaspim nekad do tri ili četiri. Ako zaspim do tri, onda sam uspeo u životu - poduvkao je on. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 3 godine

tako je brate DOBRI-OGNJENE i dalje igraj u nasoj ZVEZDI i donosi nam radost,kao i do sad,samo Sasa Obradovic nije video tvoj kvalitet,al na srecu su ga na vreme oterali

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija