• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2021

19:35

NAJBOLJI IGRAČ KAIRATA NEZADOVOLJAN U KLUBU! Sluti na RASTANAK pre duela sa ZVEZDOM!?

printscreen

Crvena zvezda

NAJBOLJI IGRAČ KAIRATA NEZADOVOLJAN U KLUBU! Sluti na RASTANAK pre duela sa ZVEZDOM!?

Podeli vest

Crnogorski vezista iz redova Kairata Nebojša Kosović mogao bi da napusti tim iz Almatija pre dvomeča sa Crvenom zvezdom

Kako prenose pojedini kazahstanski mediji Kosović je nezadovoljan zbog dolaska portugalskog veziste Rikarda Alvesa koji bi morao da mu ugrozi mesto u timu te je njegov opstanak u klubu pod znakom pitanja. 

Ako se kao siguran starter uzme Abiken, Kosović bi morao da deli minutažu sa Portugalcem što se njemu ne dopada i zajedno sa svojim agentima pravi plan da napusti Almati. 

Foto: AP/Photo

Prema nezvaničnim informacijama ni Kairat ne bi imao ništa protiv da se rastane sa Crnogorcem, ali pod uslovom da novi poslodavac plati obeštećenje kazahstanskom šampionu. Nekoliko klubova je već stalo u red za Kosovića, a prednjače ponude iz Poljske, Austrije, Rumunije, ali i ruske Premijer lige. 

Zanimljivo, Kosović je u Kairat stigao 2019. godine za 450.000 evra iz Partizana, a ove sezone je u žutom dresu odigrao 18 mečeva u prvenstvu i dva u Ligi šampiona, a protiv Makabija je bio jedan od najboljih na terenu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija