• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2021

19:47

VAR RADIO U SUBOTICI ZA CRVENO-BELE! Zvezdi PONIŠTEN gol, ali je VIDEO TEHNOLOGIJA promenila odluku! /VIDEO/

Starsportphoto©

Crvena zvezda

VAR RADIO U SUBOTICI ZA CRVENO-BELE! Zvezdi PONIŠTEN gol, ali je VIDEO TEHNOLOGIJA promenila odluku! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde vode sa 2:1 na poluvremenu utakmice protiv Spartaka, a prvih 45 minuta obeležio je gol El Fardu Bena

Crveno-beli su poveli preko Ivanića u petom minutu, ali je autogol Radovana Pankova vratio Spartak u igru. Ipak, u finišu prvog poluvremena Zvezda je ponovo povela i to nakon intervencije iz VAR sobe. 

Foto: Starsportphoto©

Kanga je poslao "parabolu" u kazneni prostor Spartaka, do lopte je prvi stigao El Fardu Ben i lako je sproveo u Dujmovićevu mrežu, ali je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Tu nije bio kraj zanimljivostima, nakon korekcije iz VAR sobe, glavni arbitar Aleksandar Živković opravdano je priznao gol, te Zvezda na odmoru ima gol prednosti! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koroman

pre 2 godine

WAR i Crveni cirkus se nastavlja i ove godine !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija