• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2021

15:59

DELIJE U TRANSU, VRAĆA SE LJUBIMAC! Dejan Stanković promešao karte!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE U TRANSU, VRAĆA SE LJUBIMAC! Dejan Stanković promešao karte!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Napretkom na Marakani u okviru četvrtog kola Superlige Srbije

Meč je na programu u petak, 6. avgusta, s početkom od 20:00. Trener "crveno-belih" Dejan Stanković promešao je karte za ovaj duel i vratio je Miloša Degeneka u prvu postavu.

Crvena zvezda u ovaj meč ulazi nakon "kiksa" u Ligi šampiona, na Marakani je odigrala 1:1 sa Šerifom.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

U Superligi Zvezda ima dve pobede iz prva tri kola. Stanković se odlučio na promene u timu za Napredak i pred revanš sa Šerifom iduće nedelje. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Trener Dejan Stanković je odlučio da pruži šansu i Veljku Nikoliću, koji u dosadašnjem delu sezone nije upisao ni minut igre, dok posebno sve navijače Crvene zvezde raduje povratak Miloša Degeneka u startnih 11.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by РСБ (@redstarbelgrade.rs)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stole

pre 2 godine

Do juče Deki, Deki, od utorka meki, meki. Koja je sitna duša taj Deki, do juče ni da čuje za Degenerika sada se kune u njega. A on šatra neće. Kreće crvenivuk uskoro. Javi se Terzo, kukaj Čovo Idemoooooo

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija