• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

13:52

ZVEZDA ODREDILA CENE KARATA ZA KLUŽ! Sa "Marakane" pozivaju navijače!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA ODREDILA CENE KARATA ZA KLUŽ! Sa "Marakane" pozivaju navijače!

Podeli vest

Crvena zvezda će se u utorak, 17. avgusta, od 21 čas sastati sa Klužom u okviru plej ofa za Ligu Evrope, a određene su cene ulaznica za meč protiv tima iz Rumunije

Crvena zvezda je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je poražena u Moldaviji od Šerifa (1:0), a takmičenje će nastaviti u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Sledeći Protivnik šampiona Srbije biće prvak  Rumunije - Kluž, koji je ispao od Jang Bojsa u kvalifikacijama za Ligu šampiona! Najtrofejniji srpski klub je odredio cene karata!

Kako poručuju sa "Marakane", publika je uvek bila dvanaesti igrač Crvene zvezde, a navijači svojim hukom i pesmom sa tribina neprestano daju "vetar u leđa" izabranicima Dejana Stankovića! U klubu verujeu da će tako biti u utorak od 21 čas kada će naš tim dočekati ekipu Kluža.
Cene ulaznica za plej of Lige Evrope su sledeće:

Foto: Starsportphoto

 


 
Sever: 600 dinara
Jug: 600 dinara
Istok: 1200 dinara
Zapad: 1500 dinara
VIP Zapad:  2500 dinara
 
Cene za VIP lože su:
 
Vip 1: 3500 dinara
Vip 2: 3500 dinara
VIP Galerija: 5000 dinara

Foto: Starsportphoto

 


 
Na šalterima će se pratiti rad članstva.
 
Kupovina karata onlajn putem biće dostupna sutra od 12 časova. U subotu će početi prodaja karata na blagajnama u terminu od 10 do 16 ćasova, dok će u ponedeljak prodaja biti od 10 do 19 časova, a na dan meča će trajati od 10 časova pa sve do početka utakmice. Sezonske ulaznice će važiti za meč sa rumunskim predstavnikom.
 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

STO BI SOJIC REKAO OPA DJURDJO,HOCES TERZICU DA TVOJE I STANKOVICEVO NEZNANJE PLACAMO MI NAVIJACI,MALO SUTRA,1500 DINARA,IMAS LI STIDA DA TRAZIS TOLIKO PARA DA GLEDAMO OVU MUCNU EKIPU,NIKAD DOK STE VI TU NECU DATI DINAR

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija