• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

14:21

KRAJ! Zvezda prodala ofanzivca ŠAMPIONU MAĐARSKE! Evo koliko je zaradila!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KRAJ! Zvezda prodala ofanzivca ŠAMPIONU MAĐARSKE! Evo koliko je zaradila!

Podeli vest

Crvena zvezda je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Šerifa iz Moldavije i tako je ostala bez šanse da zaradi veliki novac koji donosi učešće u grupnoj fazi! Sada je rešila da koliko toliko popuni kasu

Crvena zvezda i Ferencvaroš su postigli dogovor o transferu Željka Gavrića u tabor šampiona Mađarske!

Foto: Starsportphoto

 

To ipak ne znači da je posao i definitivno završen, jer se još čeka pozitivan odgovor 20-godišnjeg krilnog fudbalera, mada u klubu tu ne očekuju probleme. U Zvezdi nemaju nikakve dileme: novac im je preko potreban posle ispadanja od Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer posle silnih ulaganja i finansijske katastrofe iz prošle sezone izazvane pandemijom korona virusom klupski budžet mora da se popuni - piše Mozzart sport!

Mladi Gavrić svakako nije u prvom planu kod trenera Dejana Stankovića, pa ne čudi što su crveno-beli rešili da se odreknu njegovih usluga!Mađari su spremni da na ime obeštećenja crveno-belima isplate 1.200.000 evra. I da joj ostave procente od naredne Gavrićeve prodaje.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, za Gavrića su se nedavno interesovali Atalanta, Roma i Fiorentina, ali Zvezda nije pristala! Da li su tada pogrešili, ostaje da se vidi! Definitivno je bilo teško moguće da može Zvezda da dobije isti novac za Gavrića, posebno posle eliminacije od Šerifa! 

Mladi fudbaler je tek u poslednja dva meča je ponovo počeo da dobija priliku kod Stankovića. Možda mu srpski stručnjak, ukoliko ostane, bude davao veću minutažu!

Bilo kako bilo, Gavrić se nije dugo zadržao pod velikim svetlima Marakane, ali ne znači da neće u budućnosti...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Atlija Milorad

pre 3 godine

Tako se navrat nanos ne pravi Tim g. Terzicu i ostali. Prvo moras imati zaledjinu pa tek onda ,.... Gospodo, ovo je zalosno

Dare

pre 3 godine

Da da.....Eeeee moja Zvezdo....Sinoc ste izgubili 12 Gavrica... Bruka i Sramota Stankovicu!!!! auuuuu bre...

Nebojša

pre 3 godine

Prodaju decu za godišnju platu Kange i njemu sličnih.Pod hitno,Terzić i Mrkela da se najure ako se misli dobro Zvezdi.

TADIJA ZEMUN

pre 3 godine

pod hitno oterati stankovica,terzica i mrkelu,oterati i sve ove nazovi''igrace'',koje je ova trojka debila dovela i pustiti nasu decu da igraju,a ne ovi debili sa strane,koji pri tome uzimaju lepe pare,dovodjenje krstovica(crnogorska veza,naravno terzic) je toliki debilizam,da nemam reci,pa jel znate koliko boljih klinaca ima u nasoj SRBIJI.....za dete Gavrica bi uzeo te pare,pod uslovom da od sledece prodaje ZVEZDA dobije bar 70%-80%....

Goran

pre 3 godine

Koja prevara,opet talente prodaju za dzaba a vrede mnogo vise ali ga prodaju ispod zita....

Nebojša

pre 3 godine

Prodaju mladost da bi imali gerijatriju u klubu.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija