• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2021

16:07

DIVAN GEST DELIJA! Navijači Zvezde prikupili 297 jedinica krvi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DIVAN GEST DELIJA! Navijači Zvezde prikupili 297 jedinica krvi!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde prikupili su ukupno 297 jedinica u humanitarnoj akciji "Crveno-bela krv", koja je na stadionu Rajko Mitić održana 22. put.

Kako se navodi na sajtu crveno-belih, navijači su ponovo pokazali humanost na delu, a klub društvenu odgovornost.

Svi davaoci dobili su na poklon ulaznicu za utakmicu između Zvezde i Kluža u plej-ofu Lige Evrope.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ispali od moldavskog Šerifa, pa će evropsku priču nastaviti pokušajem da se domognu grupne faze Lige Evrope!

Šampion Srbije će se u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope sastati sa rumunskim Klužom, a prva utakmica dvomeča na programu je u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

UEFA ZAMENILA SUDIJE ZVEZDI I PARTIZANU! Evo KO sudi večitima u Evropi!
Fudbal

UEFA ZAMENILA SUDIJE ZVEZDI I PARTIZANU! Evo KO sudi večitima u Evropi!

Prva će na teren izlaci Crvena Zvezda u utorak protiv Kluža na stadionu "Rajko Mitić" u borbi za Ligu Evrope, a na centru će biti Bugarin Georgi Kabakov! Partizan će pravdu deliti na meču sa Santa Klarom u Portugalu – Holanđanin Serder Gezubujuk, sa pomoćnicima Josom van Zulenom i Johanom Balderom.

15.08.2021

10:54

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija