• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.08.2021

11:04

DŽAJA POZIVA NAVIJAČE! Sada MOLIM za strpljenje i podršku!

Crvena zvezda

DŽAJA POZIVA NAVIJAČE! Sada MOLIM za strpljenje i podršku!

Podeli vest

Doživela je Zvezda pravi brodolom na gostovanju Šerifu u Tiraspolju, a posledice toga dugo će lebdeti iznad Marakane. Ipak, ukoliko žele da sačuvaju sezonu crveno-beli što pre moraju da zaborave Ligu šampiona i okrenu se plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope. Šampion Srbije će se u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope sastati sa rumunskim Klužom, a prva utakmica dvomeča na programu je u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić"

Crvenoj zvezdi je u ovom trenutku najviše potrebna podrška zvezdaša. Znamo kako je to bilo protiv Šerifa, klub se povodom toga oglasio, međutim vrlo je važno sada podržati ekipu i verujem da će zvezdaši to prepoznaju - poručio je danas počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić.

Foto: Novak Đurović

 



- Ovo po mnogo čemu podseća na period iz 2004. godine kada sam bio u klubu i kada su se neke odluke donosile naglo, podstaknute raznim nefudbalskim pritiscima, pa smo kasnije godinama ispaštali i svi znamo koliko nam je trebalo da se vratimo na staze uspeha- izjavio je Džajić.

Sada smo tu, Zvezda će ponovo igrati Evropu i smatram da je ovo nezadovoljstvo preuveličano, odnosno da nema potrebe za njim, naveo je legendarni Džaja.

Foto: Starsportphoto

 



- Dešava se nekada i da se ispada od slabijih, kao i da smo pobeđivali jače od sebe, to sam i kao igrač i kao direktor i sam iskusio. Međutim, Zvezda je velika i ima snagu i kvalitet da odgovori svakom izazovu!

Pozivam zvezdaše da dođu na stadion protiv Kluža i maksimalno podrže ekipu, jer je ona to zaslužila.

- Svi u klubu vredno i dobro rade, setite se prethodnih sezona i svih rezultata i uspeha. Pa mi smo ove godine osvojili duplu krunu i igrali proleće u Evropi. Nema razloga da sve te rezultate ne ponovimo i ove godine. Ne želim da se zbog jednog poraza u mojoj Zvezdi izazivaju potresi. Tako se ne radi u velikom i ozbiljnom klubu. Poučeni iskustvom o kom sam govorio, ne smemo da srljamo u greške i zato sada molim za strpljenje i podršku - poručio je Džajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

тако је Џајо.неће нама по клубу разнорзна пискарала кадрирати.сви смо знали да је деки неискусан,ма колики доктор био и то се мора истрпит,као са младим играчима.а остало ће те ви у клубу решити а не у новинама.цигани су,као и делије уз звезду и кад губи и кад добија.САМО ЈЕ ОНА ТААААА,ЗВЕЗДА ЦРВЕНАААА

Rajko

pre 2 godine

Zar nije više dosta svega. Mešetarenja i muvanja svih vas koji ste pustili korenje u zvezdi. Svih vas koji9 ste sde akali i bukli po svetu i kad viče nema kud onda se kao stare islužene rage udomaćite u zvezdi. Petkovići, Stankovići, Džajići, pametnjakovići, mudrići, filozofići i ostali puvanderi. Politikom ste unistili sve. Dosta vise sa kuknjavom, traženjem podrške od publike, pomoć od drzave. Toliko ste mizerni i jadni da bi svet pomislio da nemate za jelo. Sramota. Zaradite sami i budite ono sto treba a publika i drzava ce va uzvratiti i bez vaših vapaja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20