• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

23:01

NE ŽELIM DA SE RASPRAVLJAM SA SRBIMA I RUMUNIMA! Haos na KONFERENCIJI Kluža pred meč sa ZVEZDOM!

printscreen

Crvena zvezda

NE ŽELIM DA SE RASPRAVLJAM SA SRBIMA I RUMUNIMA! Haos na KONFERENCIJI Kluža pred meč sa ZVEZDOM!

Podeli vest

Fudbaleri rumunskog Kluža doputovali su u Beograd, a trener gostiju Marijuš Šumudika održao je konferenciju na Marakani

Strateg Kluža Marijuš Šumudika je pod strahovitim pritiskom zbog loših rezultata na startu sezone, a nervozu je pokazao na konferenciji pred meč sa Crvenom zvezdom. 

Šumudika nije želeo da odgovori na tri pitanja, a jedno od glavnih bile su kritike na njegov račun od strane Dana Petreskua. Na pitanje da li će sutrašnji meč biti težak, posebno s aspekta visoke temperature, rumunski stručnjak umanjio je značaj tog faktora.

Foto: Starsportphoto

- Logično je da je temperatura veliki protivnik, ali za nas, tako i za njih. Kada sam sleteo danas iz aviona mislio sam kao da sam stigao u Dubai. Jako je toplo, vreme nas 'pritiska', a pored toga imamo i stadion sa navijačima koji dižu temperaturu. Malopre sam pogledao u kolima, temperatura je bila 37 stepeni i verujte mi da je na nivou tla 45-50. Pripremićemo cipele, kopačke, majicu sam ostavio u hotelu i prelazimo na posao. To nam je sudbina - rekao je on. 

Zanimalo je rumunske novinare šta znači "rat" kada se priča o fudbalu. 

- Molim sledeće pitanje - žustro je odgovorio on, a potom je na isti način reagovao i na pitanje o odnosu sa vlasnikom Joanom Vargom. 

Interesovalo je potom Rumune zašto se pojavio na konferenciji ako ne želi da odgovara na pitanja. 

- Malo više poštovanja prema domaćinima... Očekujem pitanja vezana za sutrašnju utakmicu, odgovoriću sa najvećim zadovoljstvom na takva pitanja. Ne želim da ulazim u bilo kakvu raspravu sa bilo kim, bilo da se obraćam Rumunima ili Srbima ili Rumunima koji su doputovali ovde - objasnio je. 

Foto: Starsportphoto

Ističe Šumudika da je Zvezda veliki klub, te da je logično da osećaju pritisak. 

- Da podsetim još jednom Zvezda je osvojila Kup šampiona, prethodnih sezona je takođe igrala Ligu šampiona i naravno da navijači nisu srećni onim što se trenutno dešava. Kod svakog trenera nije bitna ni prošlost, ni budućnost, već je bitan aktuelni trenutak... Naš zadatak je da se borimo na taj način i da ostvarimo rezultat koji će nam davati šanse za drugu utakmicu - podvukao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija