• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2021

11:11

Zvezda vraća "zlatnog orlića"! Već se priključio treninzima

Crvena zvezda

Zvezda vraća "zlatnog orlića"! Već se priključio treninzima

Podeli vest

Bivši defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović mogao bi do kraja prelaznog roka da se vrati u klub u kom je ponikao

Jovanović je od kraja prošle sezone slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Bordoom, a karijeru bi mogao da nastavi na "Marakani".

Tome u prilog ide i činjenica da trenutno trenira sa Zvezdinom filijalom Grafičarom, gde održava formu.

Nema sumnje da će Dejan Stanković dobro ispratiti treninge Grafičara i da će u slučaju da mu se svidi ono što bude video ponuditi Jovanoviću ugovor.

Podsetimo, 25-godišnji štoper je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, a potom je igrao i za prvi tim. Sa "Marakane" je otišao u Zenit, a zatim i u Bordo čiji je član bio do pre dva meseca.

Jovanović je, inače, bio i član U20 reprezentacije Srbije koja je pre šest godina na Novom Zelandu pokorila svet.

Crvena zvezda u ovom trenutku na štoperskim pozicijama ima Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka, Radovana Pankova, Strahinju Erakovića i Srđana Babića koji je pred odlaskom, pa mesta za Jovanovića baš i nema u ovom momentu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija