• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2021

08:00

HAOS U KLUŽU! SVI SMENJENI posle DEBAKLA  od Zvezde! Šumudika, predsednik, CEO STRUČNI ŠTAB napustili klub...

Starsportphoto

Crvena zvezda

HAOS U KLUŽU! SVI SMENJENI posle DEBAKLA od Zvezde! Šumudika, predsednik, CEO STRUČNI ŠTAB napustili klub...

Podeli vest

Velika blamaža rumunskog kluba, koji je protiv Crvene zvezde u igri mačke i miša jasno bio plen, dobila je epilog

Crvena zvezda je obezbedila plasman u grupnu fazu Lige Evrope i tako poslala Kluž u Ligu konferencija.

Iako je trener šampiona Rumunije Mariuš Šumudika upisao maksimalnih šest pobeda u prvenstvu, vlasnik kluba Nelutu Varga je nakon dvomeča sa Crveno-belima odlučio da mu uruči otkaz.

Foto: Starsportphoto

 

Ali to nije sve! 

Slobodni u izboru nove sredine su i čitav stručni štab, kao i jedan deo višeg menadžmenta na čelu sa predsednikom Marianom Kopiluom!

Vlasnik je pobesneo iz više razloga. Naravno debakl od Zvezde mu je teško pao, a  mnogi fudbaleri u ugovorima su imali finansijske bonuse za koje verovali ili ne, on nije znao.

Foto: Starsportphoto

 

Sve je izglednije da će se na klupu Kluža vratiti čovek sa kojim je klub osvajao titule u prethodne tri sezone, Dan Petresku. Šumudika je lepo počeo u prvenstvu, ali mu je prilika da nastavi šampionski niz Kluža uskraćen

Posle iznošenja  prljavog veša u Beogradu, odnosi u svlačionici su u ozbiljnoj meri bili narušeni, a pojedini igrači su čak išli dotle da pevaju „Idi Šumi, idi...“

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija