• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

09:26

ZVEZDAŠ SVAĐA VEČITE RIVALE! Sprema se odlazak sa Marakane! Hoće li šampion biti zadovoljan sa 2 MILIONA!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDAŠ SVAĐA VEČITE RIVALE! Sprema se odlazak sa Marakane! Hoće li šampion biti zadovoljan sa 2 MILIONA!?

Podeli vest

Ogromno rivalstvo Sparte i Slavije iz Praga poznato je širom sveta, a Srbin Veljko Nikolić sada samo zateže ionako zategnute odnose

Fudbaler Zvezde Veljko Nikolić želja je oba češka velikana koja su već stupila u kontakt sa Crvenom zvezdom!

Za talentovanog vezistu crveno-belih prvo je zagrizla Sparta, ali se brzo u trku uključila i Slavija sa željom da pokvari planove gradskom rivalu!

Foto: Starsportphoto

 

Češki šampion je bez poraza stigao do krune prethodne sezone, povreda zgloba koju je reprezentativac Pert Ševičk zadobio u susretu sa Ferencvarošem pokvarila je planove Slavije!

Šampion Srbije bi za Nikolića rođenog 1999. godine mogao dadobije između 1.500.000 i 2.000.000 evra, ali to je daleko od onog što se očekivalo u Zvezdinoj kasi za jednog od najtalentovanijih igrača u timu Dejana Stankovića - saznaje Mozzart sport.

Mladi Veljko Nikolić je konkretnu šansu dobio 2020. godine, pa je za Zvezdu upisao minute na 49 zvaničnih duela i postigao sedam golova uz osam asistencija!

Foto: Starsportphoto

 

Ovog leta dobio je šansu sa klupe na gostovanjima Šerifu i Klužu, a na domaćoj sceni na teren izlazio protiv Napretka i TSC-a.

Ako ode u Spartu, Nikolić će biti treći igrač u prethodnih pet godina koji je prešao u iz Zvezde tamo! Srđan Plavšić i Gelor Kanga su to učinili pre njega! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija