• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2021

10:32

Zvezda sprema važan transfer! Portugalci kupuju na Marakani u smiraj prelaznog roka

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda sprema važan transfer! Portugalci kupuju na Marakani u smiraj prelaznog roka

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Srđan Babić nalazi se na izlaznim vratima stadiona "Rajko Mitić"

Visoki štoper je višak na "Marakani" i šampion Srbije bi ga rado prodao, a sada se pojavio i klub koji ga želi.

Navodno, za Babića je zainteresovana Vitorija Gimaraeš koja je krenula silovito u realizaciju transfera, piše "Mozzart sport".

Nije poznato koliko je portugalski tim spreman da izdvoji za Babića, ali je jasno da Crvena zvezda ne može da računa na punu cenu, pošto je levonogi centarhalf iz startne postave u kojoj se nalazio na početku sezone dospeo do tek petog izbora u srcu odbrane.

Foto: Starsportphoto

Srđan Babić u dresu Crvene zvezde

Srđan Babić je na početku sezone bio projektovan kao zamena za Nemanju Milunovića i idealan parnjak Aleksandra Dragovića, ali je ubrzo pao iza Miloša Degeneka i Radovana Pankova, kao i Strahinje Erakovića koji je bonus igrač.

Podsetimo, crveno-beli su na startu prelaznog roka odbili od Brage 1.300.000 evra i deset odsto od naredne prodaje, potom 600.000 evropskih novčanica plus 50 odsto baš od Vitorije Gimaraeš.

Šampion Srbije sada verovatno neće moći da dobije takvu ponudu, ali će pristati da proda Babića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Delija

pre 2 godine

E moj deki i tebi drugi sastavljaju tim prodajes dobrog igrača a forsiraš cepanke pankova i gobeljica

Sasa

pre 2 godine

Ili on nije ono sto ste o njemu govorili ili ste vi lajci za igrace.Sve u svemu on je bolJI od pomenutih.Vama su bitne pare i zarad evra prodacete i najboljeg bagatelno..Naj gora uprava koju znam.CCC.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!
Politika

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!

Kako se bliži 16. maj kada bi Komitet ministara u Strazburu trebalo da donese konačnu odluku da li će lažna država Kosovo ući u Savet Evrope, tako su sve glasnije najave da bi ovaj korak Prištine mogao da se odloži i uslovi formiranjem Zajednice srpskih opština. Takvu tezu zastupa i diplomata Zoran Milivojević, koji ocenjuje da bi to mogla da bude izlazna strategija Zapada kako bi se izbegle podele i rizik od kompromitovanja i neuspeha.

06.05.2024

09:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija