• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2021

18:43

DIONI ZNA SVE O VEČITOM DERBIJU! Najavio GOL U NEDELJU na JNA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DIONI ZNA SVE O VEČITOM DERBIJU! Najavio GOL U NEDELJU na JNA!

Podeli vest

Napadač crveno-belih Luis Dioni posle ostvarene pobede Cvene zvezde u prvom kolu grupne faze Lige Evrope nad Bragom (2:1) izneo je utiske

Jedan od novajlija u crveno-belom dresu, Luis Dioni veruje da će u narednom periodu prikazivati sve bolja izdanja.

Foto: Starsportphoto

 

- Bilo mi je bitno da odigram prvi meč grupne faze sa Zvezdom u Evropi. Zadovoljan sam pobedom, osvojili smo tri boda na startu. Veoma mi je drago zbog kluba i navijača, svi smo zaslužili onakvo veče. Meč je bio težak, Braga je odličan tim, bili smo najjači kad je bilo najteže i 'ubice' kad je bilo najpotrebnije! Osećam se sve bolje, dostižem polako svoj pravi nivo. Došao sam bez odrađenih priprema i vidi se da sam sada bolji nego pre dva meseca. Imam problem s preponama, ali naporno radim da ga rešim kako bih bio sto posto spreman. Vremenom sam se navikao na tim, na svoje saigrače i na život u Beogradu, što mi zaista mnogo olakšava!

Foto: Starsportphoto

 

Dioni već sve zna o "večitom" derbiju.

- Pre nego što sam potpisao, odgledao sam nekoliko snimaka o istoriji između dva kluba. Znam da je važan meč, već sam igrao slične derbije, Lion - Sent Etjen. Mislim da je ovde nivo iznad tako da ćemo biti spremni. Lepo smo počeli ovu takmičarsku nedelju pobedom protiv Brage i nadamo se da ćemo je završiti pobedom nad večitim rivalom!

Foto: Starsportphoto

 

Očekuje napadač težak meč...

- Ne znam kako će izgledati igra na terenu, nisam nikad igrao derbi u Srbiji, ono što je sigurno je da će biti dosta borbe. Igraćemo kako znamo sa našim talentovanim igračima. Uvek je drugačije kad je derbi, tim može da bude deset puta bolji ali pobedu odnosi ekipa sa većom željom! Hvala svima na podršci od mog dolaska, zadovoljan sam dočekom, učiniću sve da dam što više golova u sezoni, a što da ne i u nedelju na derbiju -  poručio je Dioni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija