• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2021

12:42

OSAKAĆENA ZVEZDA U BUGARSKOJ! Šta kažu kladionice, da li može da pobedi Ludogorec?

Starsportphoto

Crvena zvezda

OSAKAĆENA ZVEZDA U BUGARSKOJ! Šta kažu kladionice, da li može da pobedi Ludogorec?

Podeli vest

Šampion Srbije Crvena zvezda u četvrtak gostuje u Razgradu ekipi Ludogoreca u okviru 2. kola F grupe Lige Evrope (21.00, RTS 1, Arena sport 1)

Crveno-beli su na teško gostovanje u komšiluk otputovali bez četvorice veoma važnih fudbalera - kapitena i golmana Milana Borjana, štopera Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka i najboljeg strelca Aleksandra Kataija.

Sva četvorica imaju koronavirus, zbog čega će Stanković biti primoran da pronađe adekvatne zamene.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli su u prvom kolu bili bolji od Brage 2:1, dok je Ludigorec odigrao 1:1 sa Mitjlendom na startu takmičenja. Meč će prenositi kao i obično TV Arena 1, ali i RTS 1.

Svetske kladionice su dale minimalnu prednost bugarskom predstavniku. Ukoliko neko odluči da novac uloži na ekipu Ludogoreca, dobiće količinu novca uvećanu za 2.60 puta, a kvota ide i do 2.80. S druge strane kvota na pobedu crveno-belih je  od 2.70 do 2.84. 

Crvena zvezda i Ludogorec odigrali su dvomeč u sezoni 2016/17. u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Oba susreta okončana su sa po 2:2, da bi u produžecima na Marakani gosti uspeli da dođu do pobede.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković

 Zvezda je uzvratila rivalu minimalnom pobedom na prijateljskom meču odigranom prošle godine. Sada je red da izabranici Dejana Stankovića nakon pobede nad Bragom u prvom kolu  naplate stare dugove.

LIGA EVROPE


F GRUPA

2. kolo

Četvrtak

Braga - Midtjiland 21.00
Ludogorec - Crvena zvezda 21.00

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija