• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2021

08:51

ZVEZDIN JUNAK ZOVE ĐOKOVIĆA DA DOĐE NA UTAKMICU! Hvalio Novaka, rekao da je njegov FAN, pa razbio Izraelce usred Tel Aviva!

printscreen

Crvena zvezda

ZVEZDIN JUNAK ZOVE ĐOKOVIĆA DA DOĐE NA UTAKMICU! Hvalio Novaka, rekao da je njegov FAN, pa razbio Izraelce usred Tel Aviva!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde upisali su prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige, pošto su večeras u Tel Avivu pobedili Makabi sa 75:61 (20:10, 15:17, 19:10, 21:24), u utakmici drugog kola Evrolige, a jedan od najboljih u redovima crveno-belih bio je Nejt Volters

Američki košarkaš  Nejt Volters, bio je minule večeri jedan od junaka Zvezdine pobede u Tel Avivu! Ubacio je sjajni plejmejker 17 poena, a oduševio je navijače srpskog tima nakon što je pogodio dve trojke u finišu treće deonice, posle kojih je tim Dejana Radonjića rešo pitanje pobednika!

Upravo ga je trener srpske ekipe hvalio na sav glas, rekavši da nije nikada bio bolji! 

Inače, Voltersov intervjuu na sajtu Evrolige je izašao je na dan utakmice između Makabija i Zvezde, a Amerikanac je otkrio da je trenirao tenis i da je veliki fan Novaka Đokovića!

Košarka je oduvek bila moj omiljeni sport, ali sam se oprobao i u tenisu. Smatram da je dobro probati i druge sportove, da malo promeniš stvari. Tenis je individualni sport i tamo je mentalna snaga veoma bitna. Nije bilo baš sjajno, ali je dobro bilo probati. Igranje tenisa mi je pomoglo za kretanje, brzinu i taj korak sa mentalne strane. Taj faktor mi znači u košarci - rekao je Volters i dodao:

Foto: starsport

 

- Znam da Novak dolazi na neke Zvezdine utakmice i da voli klub i to mi je super. On je verovatno najbolji teniser svih vremena. Nadam se da će doći na neki meč i ove godine. Njegov sam veliki fan. Gledam tenis dosta, posebno grend slemove, zabavno je gledati ga. Mislim da ne bih bio dobar u meču sa njim. Baš dugo nisam igrao tenis, tako da ne bih voleo da se sretnemo preko mreže. Bilo bi lepo kada bih ga upoznao. On je sjajan sportista i neko na koga se mnogi ugledaju. Pazi na svoje telo, naporno radi i veoma je talentovan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija