• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2021

18:04

ZA ZVEZDU MEČ BITI ILI NE BITI! Crveno-beli žele mesto među ELITOM!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZA ZVEZDU MEČ BITI ILI NE BITI! Crveno-beli žele mesto među ELITOM!

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde u sredu dočekuju Savonu u revnaš meču baraža za ulazak u Ligu šampiona

Fantastično je počela nova sezona za vaterpoliste Crvene zvezde. U Zagrebu su izabranici Aleksandra Filipovića obezbedili povlašćenu poziciju pred baraž, a u prvi meč protiv Savone dobili su sa 9:8. 

Jasno je svima da Zvezdu očekuje težak posao u sredu protiv Savone, ali i da crveno-beli imaju odličan rezultat pred revanš sa opasnim protivnikom. 

- Odigrali smo na izuzetno visokom nivou u Italiji. Kontrolisali smo dešavanja u bazenu, dobro smo rešavali situacije sa igračem više, a dobro se branili sa igračem manje. Bilo je oscilacija, Savona je vodila sa 3:1, mi sa 9:7, ali je to sve ostalo iza nas. Čeka nas meč koji nosi prefiks biti ili ne biti, a na talonu je mesto u grupnoj fazi Lige šampiona - rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Filipović za "Sportklub". 

Foto: Starsportphoto

Srbija već ima dva predstavnika u grupnoj fazi Lige šampiona pošto su tu Novi Beograd i Radnički iz Kragujevca, boje "regiona" brani i dubrovački Jug, dok Jadran iz Splita i Zvezda jure mesto kroz baraž. 

- Svesni smo koliko nas težak posao očekuje. Imaćemo prednost domaćeg terena, ali sa duge strane ćemo imati iskusnog rivala, koji je navikao da igra podjednako dobro i kod kuće i u gostima. Ekipa je silno motivisana, sa mnogo optimizma očekujemo meč koji sledi. U ovom trenutku mogu da obećam borbu do poslednjih atoma snage, a kao i svi u timu, nadam se i verujem da na krilima velike podrške navijača, možemo da srušimo Savonu, da možemo da stignemo do elitnog društva - dodaje Filipović. 

U slučaju da Crvena zvezda prođe u grupnu fazu biće smeštena u društvo Pro Reka, Juga, Hanovera, Marseja, Špandaua i Steaue. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija