• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

09:52

ZVEZDA BEZ PRAVA NA KIKS! Posrnuli crveno-beli u Kragujevcu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ PRAVA NA KIKS! Posrnuli crveno-beli u Kragujevcu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u nedelju (13.30, Arena sport 1 Premium) Radničkom u Kragujevcu u meču 15. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli imaju osam bodova manje, ali i utakmicu manje od lidera Partizana i po svaku cenu sada žele da pobede.

Foto: Starsportphoto

 

To će im ujedno biti i uvertira pred meč 4. kola Lige Evrope u četvrtak na "Marakani" sa Midtjilandom.

Foto: Starsportphoto

 

- Stari klub sa velikom tradicijom, lepo je kada se jedan grad vrati u prvu ligu, koji ima svoju istoriju, navijače, jedan lep fudbalski ambijent. Svako ima pravo da se nada, mi ne možemo da pretimo i ne želimo, želimo samo da budemo pravi. Imaćemo motivisanog protivnika kao što smo imali svakog protivnika do sada i očekujem jednu jaku, čvrstu i dobru reakciju naših momaka -  rekao je Stanković pred utakmicu.

Stanković je osvrnuo i na poraz u Surdulici.

- Poslednja utakmica nam je teško pala, jedan težak i bolan poraz, koji nas je sigurno malkice pogodio, ali je to splet nekog dana kada se sve skupilo u taj dan. Od 26. septembra do 28. oktobra smo imali devetoricu momaka koji su imali koronu, u rosteru od 24 igrača. Kada gledamo u procentima to je zaista mnogo. Međutim nije problem samo korona nego i njihov povratak, ali je problem bio i za momke koji su igrali utakmicu za utakmicom.

Foto: Starsportphoto

 


Jednostavno kada se sve to spojilo, bili smo bez energije, ali to ne menja naše ciljeve, treba samo da dobro radimo, uvidimo naše greške, istakao je šef struke crveno-belih.

- Prihvatam svu odgovornost za izgubljena tri boda, jer su momci igrali onako kako sam im ja rekao. Ako treba da postoji odgovornost, ona je samo moja. Ne mogu da se stidim mojih momkaa, mogu da budem i tužan i nezadovoljna nekim stvarima, ali nikada ne može da me bude stid. Pedeset i nešto utakmica, kroz šta smo sve prošli i kakve su nam radosti doneli, ja to ne zaboravljam i verujem u njoh. Siguran sam da ćemo svi zajedno izaći na naš pravi put, bez odustajanja i bez posustajanja -  istakao je Stanković.

Navodi da je on kriv za igru, jer su, kako kaže, igrali onako kako im ja rekao i kao i da uzima svu odgovornost za to.

SUPERLIGA

15. kolo

Subota

Radnički Niš – Mladost  2:0 (1:0)
Škrbić 8, 79p

Nedelja

13.30  Radnički Kragujevac - Crvena zvezda 

17.00 Voždovac - TSC 

18.30 Partizan - Čukarički 

Ponedeljak

14.00 Novi Pazar - Radnik 

18.00 Proleter NS - Vojvodina 

Utorak

14.00 Kolubara - Spartak

16.00 Metalac - Napredak

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija