• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2021

14:56

STUB ZVEZDINE ODBRANE ZOVE DELIJE! Zvezdaši dođite da izborimo evropsko proleće!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STUB ZVEZDINE ODBRANE ZOVE DELIJE! Zvezdaši dođite da izborimo evropsko proleće!

Podeli vest

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas očekuje meč 4. kola grupne faze Lige Evrope u kojem će odmeriti snage sa danskim Midtjilandom na stadionu “Rajko Mitić”

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović oduševljen je zbog sjajne podrške navijača na gostovanju Radničkom 1923 i istakao da ne sumnja da će ljubitelji crveno-bele boje biti uz tim i u narednim utakmicama.

Foto: Starsportphoto

 

- Posle prvenstvene utakmice u kojoj smo se vratili na pobednički kolosek  moram da istaknem veliku podršku navijača, koji su prepoznali trenutak, ispunili našu tribinu u Kragujevcu  i pokazali da je ljubav prema Crvenoj zvezdi iznad svega. Upravo ta činjenica je nešto što ovaj klub čini onim što jeste, a bezbroj puta sam rekao da sam zbog njih i obukao crveno-beli dres. Pružili su nam vetar u leđa kada je to bilo najpotrebnije, navijali  tokom čitavih devedeset minuta, a mi smo im vratili pobedom, koja je verujem samo jedna u nizu onih koje ćemo ostvariti u narednom periodu. Prvenstvo je dugo, a mi ćemo učiniti sve da ih obradujemo i da na kraju sezone svi zajedno slavimo - istakao je Dragović.

Foto: Starsportphoto

 

Reprezentativac Austrije zna da srpskog šampiona očekuje pakleno težak posao.

- Raspored je izuzetno gust, za nekoliko dana nas očekuje jako bitna evropska utakmica. Jasno je da će podrška navijača i na tom meču biti od velike važnosti. Prvi smo u grupi, imamo velike šanse da prezimimo u Evropi, to bi moglo da se reši već na ovom meču i upravo ta činjenica je i više nego dovoljna svakom pravom zvezdašu da bude na tribinama u četvrtak. Utakmica protiv Midtjilanda može mnogo toga da nam donese i da nas dovede na korak od zacrtanog cilja koji smo postavili na početku sezone, a to je evropsko proleće. U Danskoj je bilo nerešeno, imali smo i vođstvo i pored velikih kadrovskih problema, sada smo kompletniji i verujem da ćemo i ovog puta ispoštovati tradiciju, kako bi Marakana ostala neosvojiva tvrđava. Igraćemo za navijače, ostaviti srce na terenu, a verujem uz njihov huk sa tribina i veliku podršku stići do još jedne evropske pobede -  zaključio je Dragović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija