• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2021

15:55

KATAI ZOVE KLINCE NA MARAKANU! Dođite, potrebna nam je vaša podrška!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KATAI ZOVE KLINCE NA MARAKANU! Dođite, potrebna nam je vaša podrška!

Podeli vest

Crveno-beli će na "Marakani" dočekati Ludogorec u meču 5. kola Lige Evrope (18.45, RTS 1) i pobedom bi napravili ogroman korak ka plasmanu u nokaut fazu

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi u četvrtak i matematički da obezbede proleće u Evropi. Aleksandar Katai kaže da je ekipa svesna važnosti meča protiv Ludogoreca i da će pružiti maksimum kako bi došla do povoljnog rezultata.

- Daćemo naš maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata i da se posle meča radujemo. Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku dece koja su bila fenomenalna protiv Kairata (5:0) - rekao je Katai, preneo je klupski sajt.

- Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmereni na utakmicu i jedva čekamo početak.

Foto: Starsportphoto

 


Fudbaleri Zvezde u četvrtak na domaćem terenu igraju protiv bugarskog Ludogoreca, u meču petog kola Grupe F Lige Evropa. Na tabeli vodi Braga sa devet bodova, Zvezda ima dva boda manje, danski Mitjiland ima pet bodova na trećem mestu, a Ludogorec je poslednji sa jednim bodom.

Zvezda bi sa nerešenim rezultatom osigurala plasman u nokaut fazu jednog od dva evropska takmičenja (Liga Evropa ili Liga konferencija).

Foto: Starsportphoto

 



Katai je dodao da ekipu Ludogoreca dobro poznaju, kao i da igrači ne smeju da se opuste, zbog pobede ostvarene u Bugarskoj krajem septembra (1:0).

Foto: Starsportphoto

 



- Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbedio prezimljavanje, a pobeda bi nas približila tome da osiguramo drugo mesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su dve pobede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti - zaključio je Katai.

Foto: Starsportphoto

 



Zbog incidenata na prošlom meču Lige Evropa protiv Mitjilanda (0:1), ulazak na tribine će biti dozvoljen samo deci. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija