• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2021

17:22

KO MISLI DA JE GRUPA LAKA NEKA PRESTANE DA GLEDA FUDBAL! Stanković OŠTRO o Dioniju - NE ZANIMA ME!

starsport/montaža

Crvena zvezda

KO MISLI DA JE GRUPA LAKA NEKA PRESTANE DA GLEDA FUDBAL! Stanković OŠTRO o Dioniju - NE ZANIMA ME!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 14:25 dočekuje Spartak iz Subotice u 18. kolu Superlige Srbije

Crvena zvezda je tokom nedelje već imala iskušenje na Marakani, a četa Dejana Stankovića savladala je Ludogorec sa 1:0 u petom kolu Lige Evrope. Ipak, crveno-beli su imali dosta problema sa povredama i pred duel sa bugarskim šampionom. 

- Brzo idu utakmice, malo vremena za odmor. Navikli smo već na pritisak, moranje, temperature, povrede. Sigurno neće biti Nikolića, Živkovića koji ima istegnuće mišića, Dionija i Bakajoka. Videću u kakvom su stanju ostali posle večerašnjeg treninga - rekao je Dejan Stanković, a potom vešto izbegao da komentariše situaciju oko francuskog napadača Loi Dionija. 

- Zanimaju me samo igrači koji su na raspolaganju. Vama je uvek zanimljivo ono što meni nije. Tražite zareze. Nisam ja ta adresa...

Bez obzira na kadrovske probleme koje ima starteg crveno-belih, Zvezda u dobrom raspoloženju dočekuje meč sa Spartakom nakon evropske pobede. 

- Pobede su penicilin za sve. Imali smo utakmica gde smo gubili u Evropi, pa smo se vraćali jači. Drugačije su utakmice u Evropi i prvenstvu, bitno nam je da smo se dobro odmorili. Imaćemo fokus, igramo dve utakmice kod kuće, očekujemo šest bodova, da se približavamo kraju polusezone… Ne znam da li bismo igrali drugačije protiv Ludogoreca da je tu bio Rodić. Kada treba da se izađe na teren, bavim se igračima koje imam. Momci su to zaslužili. Pokazali su da se sa njima može sve - priznao je Stanković. 

Foto: Starsportphoto

Crveno-beli će, ukoliko savladaju Spartak i Voždovac dodatno umanjiti zaostatak za liderom prvenstva Partizanom. 

- Sad je šest, bilo je i osam. Neki su računali i da imamo 11 bodova manjka. Zvezda vuče pritisak, uvek je imperativ pobeda. Istorija je lepa, ali moramo da gledamo unapred. Lakše je kada si na minus šest i utakmicu manje, no bilo bi bolje da smo na tri boda. Svešćemo račune na kraju - objasnio je trener Zvezde. 

Ipak, javnost sa nestrplenjem čeka rasplet u grupnoj fazi Lige Evrope, odnosno poslednje kolo i meč sa Bragom u "Kamenolomu". 

- Kako god da se završi, ozbiljno smo odigrali grupu. Mi idemo po prolaz i naš cilj. Sve zavisi od nas. Imaćemo jakog protivnika, ali smo ih imali i u Danskoj, Bugarskoj. Ko misli da smo imali lošu grupu treba da promeni sport, ili da ne gleda više fudbal. Ne dižem cenu time Crvenoj zvezdi, ali to je tako. Znao sam da će biti uravnotežena grupa i da će se sve rešavati u poslednjem kolu. Čak sam očekivao da svi budemo u igri. Svašta može da se desi. Vratićemo se uzdignute glave. 

Za kraj, Stanković je objasnio zašto je stručnom štabu priključio Vladimira Petrovića Pižona, legendu Crvene zvezde.

- On je već tri sedmice tu. On je Zvezdina zvezda, neko ko je obeležio moje detinjstvo. Nije ništa čudno, ni iznenađujuće. Ima šta da pokaže i mlađim i starijim igračima. Ta ideja stoji odavno, bilo je mnogo obaveza. I njegovih i naših. Ima on energije, gledam te vežbe i objašnjavanja. Mi smo to upijali - podvukao je Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija