• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2021

14:58

FALKO NALJUTIO STANKOVIĆA! Trener Zvezde žestoko prozvao Italijana!

starsport/montaža

Crvena zvezda

FALKO NALJUTIO STANKOVIĆA! Trener Zvezde žestoko prozvao Italijana!

Podeli vest

Filipo Falko neće biti u konkurenciji za utakmicu sa Bragom (četvrtak, 21.00, Arena, RTS), potvrdio je trener Dejan Stanković

Pored  Sanoga, na listi povređenih igrača je i Falko, pa neće moći da pomognu saigračima koji će se u Portugaliji boriti za osminu finala Lige Evrope. 

- Neće putovati, ima neku povredu - kazao je Dejan Stanković i dodao:

-  Mislim da bi on mogao malo više da povede računa o sebi. Pogotovo u momentima kada nam treba svaki igrač. Možda bi nekad trebalo stisnuti zube. Ali to ide od karaktera do karaktera. Imali smo ovde igrače koji su igrali povređeni, kao Sanogo što je igrao sa pokidanim mišićem, kao što je Katai igrao sa temperaturom 38,2, pa umalo nije pao u nesvest. 

Nije Stanković štedeo Italijana. Šef struke crveno-belih je rekao da sada trenutak kada se potvrđuje ono o čemu je pričao, a to je da mu u ovakvim situacijama više trebaju pravi ljudi, a ne samo igrači.

Foto: Starsportphoto

Filipo Falko naljutio Dejana Stankovića

- To su ti karakteri o kojima ja pričam. Nekada nije dovoljno 100 odsto, treba 120. Neko to ima, neko to nema. I nikada neće imati. Tu se pravi razlika, kada treba da se dođe do završnog cilja. Tu dolazimo do onoga što sam ja govorio, da će mi nekad više značiti čovek na terenu, nego igrač. To su momenti kada treba stisnuti zube. Kada reskirate sebe zarad grupe. To je za poštovanje i naklon do neba. Svaka čast. Neko to ima, a neko nema, i nikad neće imati - dodao je Stanković.

Falko je inače ove sezone zabeležio 19 mečeva za Zvezdu i postigao dva gola, uz tri asistencije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zvezdas

pre 2 godine

Iskreno i Deki mu je davao minute na kascicu.Naravno da je nezadovoljan jer je mnogo bolji igrac od ostali osim Kataija pa donekle i Ivanica mislim na ofanzivce.

miki delija

pre 2 godine

PA TOG AFALKA ITALIJANA JE LICNO ON I DOVEO A PITANJE JE ZASTO STA JE POKAZAO COVEK NEMA VEZE DA JE BIO DOBAR OSTAO BI U ITALIJI

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija