• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2021

11:49 >> 11:57

TERZIĆ: Ne mislimo na žreb, nego na DERBI! TVRDIM DA JE ZVEZDINA BUDUĆNOST LIGA ŠAMPIONA!  /VIDEO/

printscreen

Crvena zvezda

TERZIĆ: Ne mislimo na žreb, nego na DERBI! TVRDIM DA JE ZVEZDINA BUDUĆNOST LIGA ŠAMPIONA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Lige Evrope. Braga i Crvena zvezda su u poslednjem kolu Lige Evrope remizirali 1:1, što je crveno-belima bilo dovoljno za prolaz u nokaut fazu ovog takmičenja

Ponosan na istorijski uspeh koji je napravila Crvena zvezda je generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić!

- Razmišljam samo o TSC-u - rekao je kroz osmeh Terzić i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Sve je ovo lepo, ali mi moramo da budemo šampioni, da bismo osetili benefite svih uspeha koje smo napravili! Najveći uspeh svega ovoga su koeficijenti koji su Zvezdu doveli na 35. mesto Evrope i Srbiju na 11. mesto! Bilo bi mnogo neprijatno za sve nas da sve to što nas čeka u narednom periodu, a to je konstantno igranje u Ligi šampiona - a tvrdim da je to Zvezdina budućnost, ako budemo šampioni! Sve je ovo lepo, navijači treba da slave, a mi koji smo unutar kluba moramo da privedemo prvenstvo kraju i da mislimo na ove dve utakmice i uzmemo šest bodova! O Evropi ćemo razmišljati u martu! Velika je stvar što smo prvi u grupi!  Nećemo misliti na žreb, nego moramo da se fokusiramo na derbi, koji igramo 27. marta i koji moramo da pobedimo! Mislim da smo bolja ekipa i da su sve stvari na našoj strani i smatram da moramo da budemo šampioni!- rekao je Zvezdan Terzić!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija