• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

22.12.2021

13:52

ZVEZDA NEMA MNOGO NOVCA ZA POJAČANJA! Juri oba beka i brzo krilo! ZNA SE KO NE MOŽE DA IDE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA NEMA MNOGO NOVCA ZA POJAČANJA! Juri oba beka i brzo krilo! ZNA SE KO NE MOŽE DA IDE!

Podeli vest

Crvena zvezda u predstojećem prelaznom roku planira da angažuje dvojicu bekova i brzo krilo, saznaje Informer

Crveno-beli su već ugovorili dolazak napadača Ohija Omožuanfa (27), koji ovih dana stiže u Beograd, pošto mu je istekao ugovor s norveškim Moldeom.

Kad je reč o odlascima, s "Marakane" poručuju da će pristati da prodaju nekog od nosilaca igre samo u slučaju izuzetno dobre ponude.

ISTEKLI UGOVORI:

Aleksa Vukanović (napadač)
Slavoljub Srnić (vezista)

RASKID SARADNJE
Loi Dioni (napadač)
Aksel Bakajoko (krilni)

PRODAJA
Njegoš Petrović
Veljko Nikolić
Marko Lazetić
Miloš Degenek
Radovan Pankov
Nenad Krstičić

POZICIJE NA KOJIMA KLUB DOVODI IGRAČE
Desni bek
Levi bek
Brzo krilo
Špic (Ohi)

Šansa Erakoviću

Prioritet će biti angažovanje bekova. Uz desnu aut-liniju trenutno igraju Milan Gajić i Marko Gobeljić, ali obojici ugovor ističe u junu i za sada im nije ponuđen produžetak saradnje. Na poziciji levog beka igra Milan Rodić, koji je već četiri i po godine u klubu. Čak i da ne ode ove zime, Zvezdi je potrebna alternativa na na toj poziciji. Što se veznog igrača tiče, trener Dejan Stanković insistiraće na tome da novog igrača pre svega odlikuje brzina.

Prema rečima našeg izvora, te tri pozicije moraju biti rešene zbog ambicija kluba.

- Uprava nema mnogo novca za pojačanja, ali moraće da angažuje nekoliko fudbalera ako želi borbu za titulu. Zvezda igra i osminu finala Lige Evrope i svesni su da im se višestruko može isplatiti ako se skocka dobar tim. Trener Dejan Stanković otišao je u Italiju u petak odmah posle utakmice sa TSC-om, ali je u ponedeljak došao na jedan dan u Beograd samo da bi razgovarao sa Zvezdanom Terzićem o svim detaljima u vezi s prelaznim rokom. Jedna od opcija bio je Falaje Sako (26), desni bek Vitorije Gimarais, ali problem je što je skup. Obeštećenje bi bilo oko dva miliona evra, a to Zvezda ne može da priušti - objašnjava naš izvor.

Jedno vreme postojala je ideja da klub angažuje još jednog štopera i čak su vođeni pregovori s Danilom Arboledom, koji je pre nekoliko dana okončao saradnju sa Šerifom. Međutim, crveno-beli smatraju da im igrač na toj poziciji nije potreban i hoće da pruže šansu Strahinji Erakoviću (20).

- Eraković je u poslednjem evropskom meču s Bragom pokazao da je veliki potencijal i da se na njega može ozbiljno računati. Klub je spreman da ga upari s Aleksandrom Dragovićem u startnoj postavi i svi će biti spremni da mu oproste potencijalne greške, jer je mlad. Ekipi će biti priključeni i neki mlađi igrači iz Grafičara i omladinskog tima Zvezde, a među njima možda i neki štoper - kaže izvor našeg lista.

Lazetić na prodaju

Od postojećeg kadra iz kluba ne mogu otići nosioci igre, osim ako ne stignu neočekivano dobre ponude. Najviše novca očekuje se od prodaje Marka Lazetića, za kojeg je najviše zagrizao italijanski Milan.

- Zna se da Borjan, Dragović, Katai, Ivanić, Ben, Pavkov i ostali nosioci igre ne mogu da idu. Ako stignu ponude za Veljka Nikolića, Njegoša Petrovića, Radovana Pankova, Miloša Degeneka, Nenada Krstičića i ostale koji nisu standardni prvotimci, rukovodstvo će ih razmotriti. Postoji opcija da Petrović ode u Almeriju na pozajmicu sa opcijom otkupa. S napadačem Dionijem klub će pokušati da prekine saradnju, kao i sa vezistom Bakajokom - zaključuje naš izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija