• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2021

13:12

POŠTA SRBIJE OBRADOVALA ZVEZDAŠE! "Zvezdina porodica" zasijala u punom sjaju! /FOTO/

Tanjug

Crvena zvezda

POŠTA SRBIJE OBRADOVALA ZVEZDAŠE! "Zvezdina porodica" zasijala u punom sjaju! /FOTO/

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda i "Pošta Srbije" predstavili su danas posebno filatelističko izdanje "Zvezdina porodica" posvećeno najvećim uspesima crveno-belih

Na kraju godine u kojoj je Zvezda obeležila tri decenije od osnivanja titule šampiona Evrope u Bariju i svetske titule u Tokiju objavljen je ovaj filatelistički poduhvat, koji čine dve marke, pet vinjeta, koverat prvog dana i prigodan žig.

Foto: Tanjug

 


- Veliko zadovoljstvo mi je da u ime kluba zahvalim "Pošti Srbije" na ovom izdanju koje je posvećeno velikom sportskom kolektivu, posebno što je u godini jubileja 30 godina otkad je Zvezda postala evropski i svetski prvak. Nadam se da će ovaj album doprineti promociji i tome da se i mlađe generacije upoznaju sa ovim velim rezultatom - izjavio je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović i poželeo dugovečnost "Pošti", koja obeležava 180 godina postojanja.

Vršilac dužnosti direktora "Pošte Srbije Zoran Ðorđević istakao je da mu je, kao čoveku čije srce kuca crveno-belo, izuzetno drago zbog promocije marke koja putuje u budućnost i nosi poruku o uspesima koji su ispisali istoriju koja se pamti.

Foto: Tanjug

 


- Zvezdini veliki uspesi zavredeli su da jedan takav klub dobije prigodnu marku i postane deo famlije. Hvala Zvezdi na svim uspesima u prošlosti, ali verujem da će rezultati koji tek dolaze obeležiti i budućnost - izjavio je Ðorđević.

Motivi su „crveno-belih” fudbalera na terenu, "Zvezdinog” stadiona, navijačke atmosfere sa „Severa” i osvojeni trofeji evropskog i svetskog šampionata iz 1991. godine.

Umetnička realizacija je delo Jakše Vlahovića, kreatora maraka i vrednosnica Pošte Srbije. Na svečanosti u šalter sali Glavne pošte u Takovskoj ulici u Beogradu, predstavljena je i mogućnost uplate za prijem u članstvo u FK Crvena zvezda na šalterima pošta širom Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija