• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

11:58

ZVEZDIN BISER UZEO BROJ SVOG IDOLA! Poznato šta će nositi na leđima u Milanu!

Crvena zvezda

ZVEZDIN BISER UZEO BROJ SVOG IDOLA! Poznato šta će nositi na leđima u Milanu!

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde u ponedeljak je napustio pripreme srpskog šampiona i zaputio se ka Italiji na lekarske preglede. Zatim je čitav posao završen i papirološki, a za kraj Lazetić je potpisao ugovor sa Rosonerima

Sedmostruki šampionom Evrope mislio je na budućnost kada je angažovao mladog Lazetića!

Prema navodima Gazete dojučerašnji napadač Crvene zvezde se potom vratio u Srbiju kako bi se spakovao za duži put.

Foto: Starsportphoto

 

Vrlo brzo ga očekuju na Milanelu na prvom treningu, gde će momak rođen 2004. godine imati paklenu konkurenciju. Dobio je veliku podršku srpski napadač, pošto su o njemu biranim rečima pričali Vlada Avramov i Darko Kovačević.

Italijanska Gazeta danas je objavila da je Lazetić  izabrao broj 22 na dresu, po idolu Kaki. Podsetimo, legendarni Brazilac postigao je 104 gola u 307 zvaničnih mečeva i neće biti lako mladom igraču da mu se približi...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija