• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

18:42

CILJ!? TITULA, NARAVNO! Živković SUROVO iskren!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

CILJ!? TITULA, NARAVNO! Živković SUROVO iskren!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u Beleku prvu pripremnu utakmicu protiv Maribora

Izabranici Dejana Stankovića remizirali su sa Mariborom 1:1, a jednu od boljih partija u crveno-belom dresu pružio je Rišairo Živković. Napadač Zvezde sumirao je posle meča utiske i rekao da je zadovoljan svojim izdanjem. 

- Što se tiče utakmice, igrao sam dobro, premda nisam imao neke veće šanse i prilike, ali to i nije toliko bitno. Generalno gledano zadovljan sam svojom igrom. Moglo se primetiti da je drugo poluvreme bilo bolje i izgledalo je dosta lakše na terenu, s obzirom na to da su mlađi saigrači puni energije i željni dokazivanja. Veoma su dobro igrali i pokazali da mogu izuzetno da doprinesu ekipi - rekao je Živković nakon meča. 

Prvotimac Zvezde se potom dotakao i perioda priprema koji je iza crveno-belih, ali i istakao da će u narednim danima raditi na taktici kako bi što spremniji dočekali nastavak takmičenja. 

- Od početka redovno treniram i fizički sam dobro. Najvažnije je da nisam povređen. Poslednjih četiri meseca sam konstantno imao nekakve povrede tako da me veoma raduje to što sada mogu da redovno treniram sa saigračima. Smatram da je dobro za tim da što više radimo na taktici, jer kao što znate, do juna nas očekuju vrlo bitne utakmice tako da trebamo biti spremni da damo svih sto posto. Taktika igra mnogo bitnu ulogu na pripremama - jasan je Holanđanin srpskih korena. 

Foto: Starsportphoto

Za kraj, bivši biser Ajaksa istakao je da je primarni cilj osvajanje nove titule, ali da će Zvezda pokušati da dogura što dalje i u Ligi Evrope. 

-  Osvajanje titule kao i nastavak učešća u Ligi Evrope su ogromni motivi za sve nas. Radimo mnogo i moramo dati sve od sebe kako bismo osvojili titulu ove godine. Sada imamo dosta vremena da radimo na sebi i da se što bolje pripremimo za prolećni deo sezone – zaključio je Živković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija