• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2022

15:03

IZ BAJERNA PRAVAC NA MARAKANU! Motika NOVO pojačanje CRVENE ZVEZDE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IZ BAJERNA PRAVAC NA MARAKANU! Motika NOVO pojačanje CRVENE ZVEZDE!

Podeli vest

Đak Bajern Minhena Nikola Motika pridružio se omladincima Crvene zvezde čiji bi igrač trebao da postane u narednim danima

Omladinski reprezentativac Srbije Nikola Motika napustio je Bajern iz Minhena i pridružio se omladincima Crvene zvezde! Nakon nekoliko nedelja bez angažmana Motika je pronašao novog poslodavca, a u narednim danima posao bi trebao da bude ozvaničen. 

Nikola Motika od početka zimskih priprema radi pod trenerskom palicom Milana Stegnjajića, a očekuje se da u narednim danima potpiše ugovor sa Zvezdom. Bivši fudbaler Bajerna i Herte oduševio je sve na Marakani i srpski šampion ima ozbiljne planove sa njim. 

Motika pokriva pozicije zadenjeg veznog i štopera, a odlikuje ga sjajna igra nogom. Očekuje se da u srcu Zvezdine odbrane zameni Stefana Lekovića koji je prekomandovan u Grafičar na kaljenje. 

Podsetimo, Nikola je mlađi brat Nemanje Motike, omladinskog reprezentativca Srbije i člana Bajerna koji je igrama u drugom timu Bavaraca već skrenuo pažnju šire javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija