• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2022

20:54

NIJE MONAKO SAMO MAJK DŽEJMS! Radonjić poziva na oprez pred novi IZAZOV Zvezde u Evropi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NIJE MONAKO SAMO MAJK DŽEJMS! Radonjić poziva na oprez pred novi IZAZOV Zvezde u Evropi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Monako u okviru duplog kola Evrolige

Trener Dejan Radonjić je istakao da je prethodni meč bio iscrpljujuć budući da je Zvezda poražena u triler završnici od Monaka, a da ekipu već sutra čeka novi težak izazov. 

- Utakmica je bila teška i fizički jako zahtevna. Ekipa Armanija je pokazala zašto može da očekuje i više nego prošle sezone kada je igrala na Fajnal foru. Bilo je 40 minuta bespoštedne borbe i sigurno je da je kratak period između dva meča za potpuni oporavak i pripremu - rekao je Dejan Radonjić. 

Košarkaše Crvene zvezde će nakon svega 48 sati ponovo na parket, a rival će im biti ekipa Monaka. Kneževi su istog dana savladali Panatinaikos, a blistao je Majk Džejms sa 29 postignutih poena. 

- Čeka nas duel protiv još jednog tima koji je atletski jako kvalitetan i koji u svojim redovima ima izuzetne individualce koji su kadri da sami dobijaju utakmice. Prvi od njih jedan od najboljih igrača u Evroligi Majk Džejms. Moramo pomenuti i Bejkona, Motejunasa, Tomasa, Anđušića... U dobroj su formi, igraju jako dobro i bez ikakve dileme pred nama je težak zadatak - ističe strateg Crvene zvezde. 

Plasman u plej-of čini se sve težim ostvarenjem, a Radonjić ističe da u klubu ni ne razimišljaju o tome budući da gomila problema prati crveno-bele. 

- Previše smo problema imali da bi se razmišljalo o bilo čemu osim o tome da najbezbolniji način izađemo iz svega toga. Imali smo veoma specifične tri nedelje, bili smo bez nekih igrača i 12 dana, morali su strogo da miruju. Gotovo čitav tim je bio van trenažnog procesa. Najznačajnije nam je bilo i jedino prirodno da razmišljamo o tome kako da se vratimo - jasan je Crnogorac. 

Crveno-beli su protiv Armanija imali ogromnu podršku navijača, a Radonjić se nada istom broju i protiv Monaka. 

- Naravno da nam je značajno da imamo podršku. Juče je bila sjajna, protiv jednog od najboljih timova u ligi. Imali smo šansi da napravimo dobar rezultat, a to je uz njihovu podršku uvek moguće. Verujem da će sutra doći da nam pomognu, jer je to manje više isti nivo meča kao juče - podvukao je Radonjić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija